Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Turneul internațional de fotbal de la Miskolc

O delegație a Șc. P. A. P. F. „Avram Iancu” Oradea a participat (la)

Turneul internațional de fotbal de la Miskolc

În perioada 22 – 24 februarie 2008 o delegație a Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „AVRAM IANCU„ Oradea a participat în localitatea Miskolc – Ungaria la Turneul internațional de fotbal în sală pentru veterani, dotat cu Cupa „Bajus Zoltan”, la invitația Școlii Medii de Ordine Publică din Miskolc

Instituția noastră este înfrățită cu Școala Medie de Ordine Publică din Miskolc - Ungaria de aproximativ patru ani în baza unui acord de parteneriat. În toți acești ani, în baza programelor anuale întocmite de cele două instituții, au fost desfășurate o serie de activități de schimb de experiență în domeniul învățământului, dar și alte activități cultural-artistice și sportive la care au participat elevi și cadre didactice din cele două școli.
Această activitate a fost însă una necuprinsă în programul de parteneriat, activitatea fiind organizată de colegii maghiari în memoria fostului lor coleg, Bajus Zoltan, decedat în timpul serviciului, în urmă cu aproximativ doi ani .
Școala noastră a participat la această activitate cu o delegație de zece persoane, ofițeri și agenți cu vârsta de peste 35 de ani. La turneu, au participat echipe din Cehia, Slovacia și Ungaria, toată activitatea fiind organizată de colegii maghiari din Miskolc. (Eugen MICHEȘ)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019