Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Iertare, dragi prieteni! Am datorii mari și multe!

Evenimente, evenimente și iar evenimente!

Iertare, dragi prieteni! Am datorii mari și multe!

De vreo două săptămâni, am tot participat la nenumărate evenimente, am înregistrat, am pozat, dar nu am mai reușit să public nici 5 la sută. Am datorii mari și multe. Adică s-au adunat multe restanțe:

unii mă tot așteaptă cu ultimele numere de revistă. A sosit Nr. 109, dar nu am scris încă despre Nr.108, despre Micii campioni (fotbal și dans, în 23 și 24 mai), la Grădinița Nr. 52; Premierea câștigătorilor concursului „Colțul micului pieton”, din 23 mai de la Primăria Oradea; Concursul „Terra”, desfășurat la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, în 23 mai, la gimnaziu și liceu; Masa rotundă de la Universitate, din 24 mai, la care a onorat academicianul Nicolae Manolescu; pozele de la Cursul festiv (Universitatea Agora)…
Duminică (26 mai 2013), am însoțit olimpicii internaționali la Beiuș, Delani și Roșia, de unde am de publicat sute de poze.
Olimpiada m-a blocat complet!
Luni (27 mai), deschiderea Olimpiadei internaționale de limbă, literatură și spiritualitate românească (la Filarmonica de Stat) și prima probă a olimpiadei (proba scrisă), desfășurată la C.N. „Emanuil Gojdu”; tot luni, la Universitatea Oradea, am participat la conferirea titlului de Doctor Honoris Causa dlui prof. univ. dr. Ioan Roxin (din Franța) – prietenul meu! Marți (28 mai), în Aula Magna a Universității din Oradea, deschiderea festivă a Săptămânii științifice (28 mai - 2 iunie), manifestări pentru marcarea celor 50 de ani de învățământ superior continuu la Oradea; Concursul județean de chimie de la C.N. „Iosif Vulcan”; evenimentul de la Filarmonică – „Teatru pentru liceeni”; Olimpiada internațională, afișarea rezultatelor și întâlnirea cu poeții orădeni, iar aseară, la Hotel Continental premierea olimpicilor internaționali
Așadar multe restanțe, nemaivorbind că nu am mai reușit să deschid zecile de e-mail-uri primite, unde alții și alții mă așteaptă să le public articolele!
Iertare, dragi prieteni, dar nu mai am timp fizic pentru toate, deși am scurtat mult nopțile, tot nu-mi ajunge pentru a le rezolva în timp util pe toate!
Cu răbdare și înțelegere, le vom duce la bun sfârșit, sper! Cred că ar trebui să opresc timpul în loc. Mă mai gândesc!
Ovidiu DAN

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019