Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Eco Școala „Avram Iancu” a participat la Festivalul copiilor

Trei activități în cadrul parteneriatului

Eco Școala „Avram Iancu” a participat la Festivalul copiilor

Ciclul primar de la școala noastră a încheiat un parteneriat de colaborare în vederea organizării și desfășurării Festivalului Național al Copiilor – Pro Bambini, ediția a V-a, inițiat de Asociația Pro Bambini din Oradea.

Evenimentul a avut  loc în perioada 13-30 mai 2013, la Oradea și a avut ca scop sărbătorirea copiilor, cultivarea dragostei pentru carte și lectură, pentru artă și creațiile artistice, în rândul elevilor, dar și oferirea unui cadru adecvat de manifestare și promovare a talentelor, precum și dezvoltarea spiritului filantropic al copiilor și stimularea spiritului antreprenorial în rândul elevilor participanți.
Astfel, elevii au derulat trei activități în cadrul acestui parteneriat:
S-au cumpărat 118 bilete de tombolă.
Elevii din clasele a III-a A (prof. Lucia Zsak), a III-a C (prof. Stelieana Cârciumaru) și a IV-a C (prof. Monica Toader) au trimis lucrări (desene, picturi și colaje) la Concursul Național ,,Visul  meu  de  copil”.
S-a organizat un târg de carte în incinta școlii, la care elevii au adus și au vândut cărți fel de fel …adunând în final suma de 657 de lei. Clasele participante au fost: clasa pregătitoare A (prof. Pop Lidia), clasa pregătitoare B (prof. Susa Anița), I A (prof. Bejușca Elena), I B (prof. Lovas Ana), I C (prof. Anghel Ramona), II A (prof. Negruț Mariana), II B (prof. Luncan Ana), III A (prof.  Zsak Lucia), III B (prof. Negruț Costel), III C (prof. Cîrciumaru Stelieana), IV A (prof. Cozma Aurica) și IV C (prof. Toader Monica).
Vă felicităm, dragi copii, pe voi, pe dascălii voștri și pe familiile voastre care au dat dovadă încă o dată că  omenia e cel mai de preț dar. (Dorina T.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Eco Școala „Avram Iancu” a participat la Festivalul copiilor. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019