Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Astăzi și mâine, la Era Park - târgul colegiilor și liceelor tehnologice

S.O.S. învățământul profesional!

Astăzi și mâine, la Era Park - târgul colegiilor și liceelor tehnologice

Inspectoratul Școlar Județean Bihor vă aduce la cunoștință că s-a afișat pe site-ul instituției, www.isjbihor.ro, situația înscrierilor în învățământul profesional pentru anul școlar 2012-2013.

De asemenea, găsiți informații despre domenii, calificări profesionale, numărul de locuri rămase după prima etapă de înscrieri și date despre agenții economici.
Următoarele etape de înscrieri vor avea loc în perioada 11 iunie – 25 iunie și 27 august – 31 august 2013.
Din  totalul de 868 de locuri disponibile, în prima etapă de înscrieri s-au ocupat 452 de locuri. (Claudiu Damian)
 
Astăzi și mâine,
Târgul colegiilor și liceelor tehnologice
Era Park se ocupă și de liceeni. Inspectoratul Școlar Județean Bihor împreună cu Primăria Oradea organizează un târg al colegiilor și liceelor tehnologice din județ. Scopul expoziției este de a promova acest tip de învățământ în special pentru elevii claselor a VIII-a și a IX-a, dar în general tuturor celor care doresc să învețe o meserie, indiferent de vârstă. La târgul colegiilor și liceelor tehnologice vor participa 16 unități școlare din întregul județ, Parcul Industrial Eurobusiness Park și 10 societăți comerciale care vor să îi atragă pe candidați mai ales prin oferirea unor burse școlare, iar mai apoi a locurilor de muncă.
În cadrul expoziției, vor avea loc și activități demonstrative, instructiv-educative.
Târgul  colegiilor și liceelor tehnologice se va desfășura pe parcursul a două zile sub cupola Era Park. Acesta va începe joi, 13 iunie 2013, de la ora 12.00 până la ora 15.00 și va continua vineri, 14 iunie 2013, de la ora 9.00. Expoziția se va încheia tot vineri, la ora 14.00.
Intrarea este gratuită. (Delia Flechianu)

Trimite email

miercuri, 19 iunie 2019