Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Oradea citește

În cadrul Festivalului Luminii

Oradea citește

Sâmbătă, 15 iunie 2013, în cadrul Festivalului Luminii, s-a desfășurat campania Oradea citește.Lecturi Urbane. Scopul acestui proiect este de a promova lectura în spațiile publice și de a facilita schimbul de cărți între cititori.

Organizatorii, prof. Laura Ardelean și Consiliul Elevilor de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, au realizat un stand de cărți în limbile română și maghiară. Volumele au fost colectate prin aportul entuziast al câtorva elevi și profesori.
Echipa acestei inițiative culturale a fost alcătuită din următorii elevi: Mark Lukacs, Oana Meșter, Andrei Duma, Alexandra Lăcătuș, Diana Balș, George Gabor, Andrei Cojocaru, Raul Zaha.
Vizitatorilor standului li s-au oferit cărți și pliante cu oferta educațională a colegiului și cu cea a acțiunilor foarte inspirate ale Consiliului Elevilor. Alături de un panou pe care pasionații de lectură își puteau nota preferințele literare, copiii veniți să primească o carte au putut și să deseneze cu markere pe o pânză personajele imaginației lor sau despre care au citit.
Activitatea s-a bucurat de aprecierea tuturor acelora care au fost interesați de propunerea de a-și petrece timpul liber citind.
Prof. Laura Ardelean

Trimite email

vineri, 7 august 2020