Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Parteneriatele educaționale ale clasei a II-a C

La Școala Gimnazială Nr. 16

Parteneriatele educaționale ale clasei a II-a C

Pe parcursul anului școlar 2012/2013, elevii clasei a II-a C de la Școala Gimnazială Nr.16 din Oradea, coordonați de prof. Blag Monica, au desfășurat o serie de activități antrenante în cadrul unor parteneriate și proiecte educaționale.

Copiii și-au dovedit spiritul antreprenorial reușind să valorifice produsele realizate cu ocazia sărbătorilor lunii martie, gândindu-se să aducă o picătură de bucurie în sufletul copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Orizont”, oferindu-le suma de bani colectată.
Pentru a-și arăta interesul pentru lectură, ei au contribuit la decorarea rafturilor Bibliotecii Județene (Filiala Dacia) cu desene reprezentând personaje din poveștile îndrăgite de ei. S-au dovedit a fi buni parteneri ai Bisericii Sf. Trei Ierarhi din Oradea participând la activitățile propuse de pr. Ioan Bala, iar prin intermediul parteneriatului de educație multiculturală „Cunoaștere și armonie”, coordonat de prof. Blag Monica și prof. Halasz Tunde, de la secția maghiară, copiii au aflat lucruri noi despre cei cu care conviețuiesc, au înțeles că toți, indiferent de etnie, doresc același lucru: să se joace, să învețe, să se bucure de tot ce-i înconjoară și o pot face într-o relație de prietenie și întrajutorare. (M.B.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Parteneriatele educaționale ale clasei a II-a C.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 23 august 2019