Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu mărțișoare de vânzare, la Lotus și în Orășelul copiilor

Copii din Șerghiș, în excursie la Oradea

Cu mărțișoare de vânzare, la Lotus și în Orășelul copiilor

În cadrul unui proiect (al cărui coordonator este), învățătoarea Teodora Negru de la Școala cu clasele I-VIII din Șerghiș a promis elevilor din clasele I-IV, o excursie la Oradea, în prima zi a lui Mărțișor.

Pentru această ieșire în peisajul orădean chiar în  prima zi de primăvară, copiii au pregătit o expoziție de mărțișoare, cu vânzare.  Din zecile de mărțișoare confecționate de ei (din diferite materiale: hârtie glasată și creponată, mărgele, pene...) le-au ales pe cele mai reușite spre a fi expuse și valorificate. Prima lor expoziție au deschis-o sub cupola Lotus Market, unde au zăbovit două ore, timp în care au vizitat complexul, bucurându-se de ceea ce au văzut (cel mai mult le-au plăcut animăluțele).
Cel de-al doilea popas l-au făcut în Orășelul copiilor, pentru o nouă expoziție, și distrație... ca la carte  (în pavilion, pentru că afară era o vreme bacoviană)!
Cu siguranță, copiii din Șerghiș nu vor uita ceea ce au văzut și cum s-au distrat în municipiul de pe Crișul Repede,  în 1 martie 2008. (Teo & Ovi)

Trimite email

duminic, 25 august 2019