Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

O dovadă că se poate!

Vineri, la Școala cu clasele I-VIII „Arany Janos” Salonta

O dovadă că se poate!

Clasa a VIII-a specială (secția română), de la Școala cu clasele I-VIII “Arany Janos” Salonta, s-a pregătit pentru a întâmpina primăvara cu o expoziție de mărțișoare confecționate chiar de ei.

 Profesoarele coordonatoare ale acestei activități au fost dirigintele clasei, prof. Daniela Toma, și profesor educator Toth Gabriela. Expoziția lor, intitulată “O dovadă că  se poate!”, a dorit să sublinieze faptul că se pot obține rezultate uimitoare și de la copiii cu deficiențe, dacă sunt motivați și încurajați. Elevii au realizat mărțișoare din cele mai neobișnuite materiale, precum: coji de nucă, crenguțe, pene, staniol, hârtie, ață și lipici etc. Pentru a decora clasa, elevii au împodobit o crenguță cu flori și frunze, confecționate din hârtie și au așezat câteva păsărele decorative de un efect aparte.

Primăvara a intrat astfel în clasa lor!
 Vineri (29 februarie 2008), îmbrăcați în staie de sărbătoare, ei au așteptat vizitatorii (elevi din celelalte clase), să le admire realizările.
 Așa s-a și întâmplat, iar felicitările nu au întârziat să apară.
Protagoniștii evenimentului au împărțit mărțișoare fiecărei clase care le-a vizitat expoziția. Un mărțișor a primit și doamna profesoară Tornai Melinda, directorul Școlii cu clasele I-VIII „Arany Janos” din Salonta.
“Copiii au  muncit cu multă plăcere la crearea acestor mărțișoare, formându-și  abilități practice și dezvoltându-și simțul estetic. Sunt mulțumită că prin efort și perseverență, am realizat (noi, clasa a VIII-a specială) lucruri atât de frumoase!” ne-a declarat dirigintele clasei, prof. Daniela Toma.
Expoziția rămâne deschisă în sala lor de clasă încă câteva zile.  
Monica LERINÞ

P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: O dovadă că se poate!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019