Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Primăvara nonviolenței în județul Bihor

Astăzi (joi, 6 martie), trei acțiuni pe agenda campaniei

Primăvara nonviolenței în județul Bihor

În cadrul campaniei „Primăvara nonviolenței în județul Bihor”, astăzi (joi, 6 martie 2008), vor avea loc trei acțiuni organizate de Inspectoratul de Poliție al județului Bihor, în colaborare cu Uniunea Femeilor Bihor, Inspectoratul Școlar al județului Bihor și Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea.

Masă rotundă, dezbatere și concurs
De la ora 12.00, la Centrul Multifuncțional pentru Persoane Vârstnice din Ioșia (str. Cazaban), va avea loc o masă rotundă, cu tema „Alternative pentru violență - Cum să fii un bun părinte”. Acțiunea este organizată de Inspectoratul de Poliție al județului Bihor, în colaborare cu Uniunea Femeilor Bihor, cu invitați din partea  Direcției de Muncă și Protecție Socială Bihor și I.S.J. Bihor. La manifestare vor participa persoane de vârsta a III-a din cartierele orădene Ioșia, Rogerius și Nufărul.
La Centrul de zi pentru copii proveniți din familii asistate social (str. Traian Lalescu nr. 3), se va desfășura, de la ora 14.00, o dezbatere cu tema  "Să prevenim violența!" – discuții cu copiii și părinții pe teme de prevenire a violenței. Organizatorul, Inspectoratul de Poliție al județului Bihor, a invitat la întâlnirea cu copiii ce provin din familii asistate social reprezentanți ai Uniunii Femeilor și Tribunalului Bihor – Serviciul de Reintegrare.
 Tot de la ora 14.00, dar la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea, va avea loc concursul de pantomimă „Să exmatriculăm violența! Fii inteligent, nu violent!
La concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Bihor, Inspectoratul Școlar  și Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, vor participa elevi de la 15 unități de învățământ din municipiul Oradea; invitați: Fundația Smiles, Uniunea Femeilor, DMPS Bihor și DGASPC Bihor.
(Alina DINU & Ovidiu DAN)

Trimite email

sâmbătă, 6 iunie 2020