Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Miercuri – concurs de grafică...

Zilele școlii, la C.T. C. Brâncuși

Miercuri – concurs de grafică...

Manifestările prilejuite de Zilele școlii au continuat miercuri (5 martie 2008), la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” din Oradea, cu un concurs de grafică și o întâlnire de suflet - cu dascălii pensionari, cărora artiștii le-au prezentat un moment artistic.

Ioana Ștefan – premiul I
La concursul de desene-grafică, pe tema „Opere brâncușiene”,  cele mai reușite 12 lucrări au fost premiate și expuse în sala festivă spre a fi admirate. S-au acordat șase premii și tot atâtea mențiuni, după cum urmează: Ioana Ștefan (clasa a X-a A) – premiul I, Noemi Rusu (XII A) și Delia Șandro (X A) – premiul II, Ionuț Þisca (XII A) și Andreea Romocea (X A) –premiul III, Ana-Maria Tașnadi (XII A) – premiu special, iar Rareș Buștean, Robert Amota și Robert Bauer (din XII A), Daniel Sabău (IX C),  George Găvruța (X A) și Ionuț Podaru (XI D - SAM) – mențiuni.
Recunoștință slujitorilor școlii
 În fiecare an, la sărbătorirea patronului spiritual, conducerea școlii (prof. Mihai Crețu, director, și ing. Aurora Tabacu, director adjunct) obișnuiește să invite profesorii pensionari la o întâlnire de suflet, prilej cu care foștii dascăli se simt din nou importanți, băgați în seamă, felicitați și premiați (cu o floare și o diplomă). Ei au posibilitatea să dapene amintiri și să se bucure de întrevedere.
Pentru cei plecați în ceruri, părintele Dan Lele (preot militar capelan la Penitenciar), Dan Suciu (părintele paroh din Tilecuș) și cântărețul Silviu Dobai (de la Protopopiatul ortodox din Oradea) au oficiat un parastas întru pomenire.  
La finalul întâlnirii, artiștii liceului le-au deschis celor prezenți sufletele recitând câteva versuri de duh (închinate mamei), grupul folk a făcut să le vibreze coarda sensibilă, iar de anul acesta, artiștii brâncușieni au și un taraf de muzică populară, alcătuit dintr-un violonist de excepție – Marius Popa, și Florin Potioc, la tobă (doi colegi de clasă, din X C).
Vioara lui Marius a vrăjit lumea, iar dănțăușii nu au stat prea mult pe gânduri, ridicându-se la joc.  (Ov. D.)
 P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Miercuri – concurs de grafică...

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020