Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„De dragul tău, mamă!”

Vineri, la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea, spectacolul...

„De dragul tău, mamă!”

În cadrul proiectului educațional „De dragul tău, mamă”, derulat de cadre didactice de la Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea (prof. Felicia Goina, Coste Monica, Dana Oprescu și Cornel Dănuț Peter, directorul instituției), în parteneriat cu educatoare, învățători și profesori de la diferite grădinițe și școli din municipiul Oradea, vineri (7 martie 2008), în cinstea zilei de 8 Martie, în holul palatului și în sala festivă, au fost organizate două expoziții (Aranjamente florale și felicitări realizate pe calculator). Tot cu acest prilej, au avut loc prezentări în power point, precum și un spectacol dedicat mamelor.

„În cadrul proiectului, ne-am propus să realizăm activități interdisciplinare, cu implicarea copiilor de la mai multe cercuri ale palatului, cu specific diferit, precum și implicarea partenerilor de proiect: Inspectoratul Școlar (prof. Delia Tarr Popa, inspector de limbi moderne), grădinițe: Grădinița nr. 27 din Oradea (inst. Nicoleta Trifan și Geogeta Druță), școli gimnaziale și liceale: Școala cu clasele I-VIII "Dacia” (înv. Gabriela Negruț și elevii clasei a II-a F, înv. Maria Floruț și elevii clasei a II-a D, înv. Teodora Sîncelean și elevii clasei a II-a G), Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Oradea (inst. Eva Pop și elevii clasei a IV-a E), Școala cu clasele I-VIII „Dimitrie Cantemir” (prof. Delia Șuta), precum și Școala de Arte și Meserii „George Barițiu” (prof. Ioana Burlău)”, ne-a declarat prof. Coste Monica.
Dans, muzică și poezie  
Vineri, pe scena palatului au evoluat: soliști, trupe de dans, grupuri folclorice, recitatori și formații cultural-artistice, precum și mici actori în scenete îndrăgite... Și-au dat concursul: formațiile de dansuri populare ale claselor a II-a D și F, soliștii cercului de estradă muzicală (de la palat, cerc condus de prof. Marius Marcu), solistele Larisa Oros și Anamaria Mihăieș (membri ai cercului de canto, condus de prof. Dana Oprescu), coregrafia fiind asigurată de membrii cercului de dans modern (prof. Amalia Pop), dans modern, prezentat de trupa clasei a II-a G, de la „Dacia” (înv. Teodora Sîncelean), grupul „Floare de lotus”, scenetă...
Un regal care a bucurat inimile spectatorilor, și ale mamelor, în special.
Monica & Ovi
Foto: Mariana UNGUR
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto:  „De dragul tău, mamă!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 26 mai 2020