Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Elevii și părinții sunt alături de dirigintele clasei

La Școala Nr. 11 se execută lucrări de reparație capitală

Elevii și părinții sunt alături de dirigintele clasei

La Școala Gimnazială Nr. 11 din Oradea se execută lucrări de reparație capitală la instalația de încălzire, în toate cele trei corpuri de clădire, conform contractului de lucrări nr. 94471/12.04.2013, încheiat cu S.C. Deni-Flor Service S.R.L., în valoare de 373.176,76 (TVA inclus). Lucrarea a început în luna iunie, urmând a fi finalizată în decembrie 2013.

Tot la această școală este în curs de adjudecare lucrarea de proiectare, care  cuprinde lucrări de refacere a instalațiilor sanitare, electrice, amenajări interioare, refacere fațade și izolare termică, înlocuirea tâmplăriei, înlocuirea învelitoarei, amenajări exterioare și asfaltarea curții.
Miercuri (11 septembrie 2013), la ora vizitei noastre (la ora 14.21), angajați ai firmei Deni-Flor Service S.R.L erau la datorie, la fel și femeile de serviciu, iar la etaj era mare animație. Elevi din clasa a VII-a C erau alături de diriginta lor, dna prof. Claudia Daniela Onița. Pe coridor, în fața sălii de clasă, se schimbau florile în ghivece, iar în sală, trei părinți pregăteau sala pentru zugrăvit și vopsit.
„De la foști elevi de-ai mei, am primit un dulap, vopsele și dispersit, toate materialele pentru zugrăvit, iar astăzi (miercuri – n.n.), am început amenajarea sălii de clasă cu ajutorul unui grup de elevi și părinți: elevii Darius Popa, Cătălin Bradea, Sergiu Morar, Andrei Tiușdea, Viorel Filimon și părinții Florian Filimon, Adrian Tamba și Adrian Pontoș. Cei doi sunt copiii mei, Diana (elevă la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”), iar Bogdan are doar 6 ani, dar au ținut să vină cu mine la școală, să mă ajute. Elevii mei s-au mobilizat în aceste zile, s-au împărțit pe grupe și au venit să dea o mână de ajutor”.
E un gest cât se poate de frumos din partea lor și a părinților, apreciem noi. Din parte-ne câte un 10 cu felicitări, atât pentru copii, cât și pentru părinți, dar și pentru dirigintele clasei, dna prof. Claudia Daniela Onița!
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Elevii și părinții sunt alături de dirigintele clasei.  

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019