Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Mărțișoare pentru polițiști

În cadrul proiectului ,,Viața are prioritate”

Mărțișoare pentru polițiști

Vineri, 29 februarie 2008, în cadrul proiectului educațional ,,Viața are prioritate”, în Orășelul copiilor, a avut loc activitatea intitulată “Mărțișoare pentru polițiști”, organizată de Grădinița nr. 56 “Lotus”, inițiatoarea proiectului.

La eveniment, au participat echipaje din cadrul celor cinci grădinițe orădene, care au desfășurat  acțiuni împreună în derularea proiectului (Grădinița  nr. 56 “Lotus” –grădinița organizatoare -, grădinițele 31, 44, 22, 28 și încă trei grădinițe (nr. 25, 27 și 52) care, vineri, au devenit partenere în proiect. De la fiecare unitate au participat câte trei copii și trei educatoare.
Copiii învață să dăruiască
“Ei au realizat împreună mărțișoare pentru polițiști, ca un gest de mulțumire pentru oamenii în uniformă – deveniți prietenii copiilor, ne-a declarat inst. Lidia Petrica, directoarea Grădiniței nr. 56 “Lotus”, și coordonatorul de proiect.
Þin să subliniez sprijinul pe care ni-l dau polițiștii în desfășurarea a nenumărate acțiuni pe teme rutiere, nemaivorbind de faptul că veghează la siguranța noastră.
Copiii și-au dovedit măiestria și frumusețea sufletească, învățând să dăruiască.”
Munca prin cooperare (educatoare – copil) demonstrează încă o dată că în grădinițe copiii sunt  înconjurați cu multă dragoste și sprijiniți să-și dezvolte creativitatea, imaginația și personalitatea.
La manifestare au fost prezenți reprezentanți ai Poliției Rutiere și Poliției de Proximitate și directoarele grădinițele participante.
Ca întotdeauna, consilierul Mihaela Alexandru, gazda tuturor manifestărilor din Orășelul copiilor, a asigurat materialele necesare.
La primirea mărțișoarelor, polițiștii au dăruit copiilor dulciuri și suc, iar doamnelor și domnișoarelor directoare și educatoare câte o floare, exprimându-și dorința de a continua colaborarea cu grădinițele. (L.P.)

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 1 aprilie 2020