Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu aceeași bucurie la început de toamnă

Luni, la Rieni

Cu aceeași bucurie la început de toamnă

Emoții, nerăbdare, regăsiri cu zâmbete, dar și multă bucurie într-o zi de toamnă superbă.

Ziua de 16 septembrie 2013 a fost trăită la maximum de toți elevii din comuna Rieni, care, îmbrăcați în haine de sărbătoare și cu buchete de flori în mână, au spus „Bun găsit, școală!”
Aceștia, însoțiți de părinți au venit la ceremonia de deschidere a unui nou an școlar. Cu siguranță, cei mai emoționați au fost „boboceii” din clasele pregătitoare. Colegii lor mai mari i-au întâmpinat așa cum se cuvine, invitându-i să treacă prin tunelul de flori.
Festivitatea de deschidere la Școala Gimnazială Nr. 1 Rieni a debutat cu intonarea Imnului, după care preotul Gheorghe Balint a oficiat slujba Te-Deumului, binecuvântându-i pe elevi și profesori. La festivitate, au onorat cu prezența: dl primar Gheorghe Bota, care ne-a urat succes în noul an școlar, îndemnând la implicare și responsabilitate, dl viceprimar Florin Popa, precum și reprezentantul Poliției locale, dl Nicu Þigan.
Doamna director Liliana Balint a vorbit despre călătoria pe care o realizează omul  pe drumul cunoașterii, exprimându-și convingerea că în acest an școlar acest drum va fi încununat cu rezultate cât mai bune de elevii și dascălii școlilor din comuna Rieni!
Aceeași atmosferă de sărbătoare a domnit și la celelalte unități de învățământ din comună, la Școala Gimnazială Nr. 2 Ghighișeni, la Școala Primară Nr. 1 Valea de Jos, respectiv la Școala Primară Nr. 2 din Sudrigiu. (Ioana Chiorean)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cu aceeași bucurie la început de toamnă.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 16 iunie 2019