Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Au fost oferite 486 de locuri de muncă

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți,

Au fost oferite 486 de locuri de muncă

La bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, desfășurată vineri, 27 septembrie 2013, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, au participat 39 de angajatori, care au oferit 486 de locuri de muncă, din care 93 pentru absolvenții cu studii superioare.

Au participat 800 de persoane din care 500 au fost absolvenți. 350 de persoane au fost selectate de către angajatori pentru a participa la interviu.
Sunt datele de bilanț pe care ni le-a furnizat dl Adrian Morar, directorul executiv adjunct al A.J.O.F.M. Bihor, la finalul evenimentului.
La rândul său, directorul executiv, dl Dorel Drăghici, consideră actuala ediție un succes prin prisma numărului mare de locuri de muncă oferite, dar și prin varietatea lor, care vizează nu mai puțin de 21 de domenii de activitate: de la industria construcțiilor metalice, fabricarea componentelor electronice, inginerie și consultanță tehnică, asigurări, comerț, construcții de clădiri, fabricarea mobilei, industrie alimentară, fabricarea de mașini, utilaje și echipamente, la activități asociative și de servicii informatice. Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Au fost oferite 486 de locuri de muncă.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.