Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La Școala „Dacia” au fost înmânate certificate Cambridge

Vineri, în cadrul Săptămânii limbilor străine

La Școala „Dacia” au fost înmânate certificate Cambridge

Doamna profesor Monica Urian – coordonator al centrului de examen - a organizat, vineri (27 septembrie 2013), în cadrul centrului de examen de la Școala Gimnazială „Dacia” o activitate specială pentru înmânarea certificatelor Cambridge.

„Am ținut ca sub egida Săptămânii limbilor străine, astăzi (vineri – n.n.) să înmânăm certificate Cambridge unor copii care au susținut examenul în luna iunie. Într-adevăr, dacă cunoașteți mai multe limbi străine, atunci faceți din voi oameni deplini”, a mai spus dna prof. Monica Urian.
La festivitate au fost invitați părinți ai elevilor premiați, cadre didactice, precum și directorul școlii, dl profesor dr. Florian Hava, care i-a felicitat în egală măsură pe elevi, profesori și părinți pentru rezultatele obținute la examenul Cambridge pe care l-au dat în 5 iunie. Diplomele au fost înmânate de doamna Liana Gherdan – examinator Cambridge.
„Vă pup pe toți, sunteți extraordinar de drăguți. Sunteți foarte buni, profesorii voștri sunt foarte buni! Acesta a fost un examen organizat de Consiliul britanic. Școala voastră este centru închis de examen de testare pentru copii. Vă felicit pe voi, părinții voștri care au investit în voi, profesorii care v-au pregătit și direcțiunea care ne-a asigurat condițiile de examen. Sunt cei mai bine investiți bani, mai bine decât la bancă. Deci ați câștigat mai mult. Nu e un câștig facil, e un câștig prin muncă, care va da roadele cele mai bune”, a spus doamna Liana Gherdan.
Trei elevi au susținut Yle examen – Movers: Ilie Dindelegan, Segiu Petruț și Robert Pop; trei elevi au susținut Yle examen – Starters: Andrei Borza, Andrei Farcaș și Caius Petrișor; zece elevi au susținut Yle examen – Flyers: Ioana Borza, Mara Cărăvaș, Roberta Ile Crișan, Anca Ițu, Aura Maier, Alexandru Matecaș, Simina Mihuț, Liana Neagoe, Ana Maria Rațiu și Andra Sav.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: La Școala „Dacia” au fost înmânate certificate Cambridge. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

smbt, 24 august 2019