Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Evenimentul IT al anului s-a consumat, vineri, la Hilton

Pentru a III-a oară, un eveniment de 1.000 de puncte, la Oradea

Evenimentul IT al anului s-a consumat, vineri, la Hilton

Silviu Hotăran, Paul Micheș, Marius Filipaș, Adrian Cioroianu, Andrei Micosovici, Silviu Chiriac, Daniel Kostyal, prorectorul clujean Stelian Brad și alții au fost prezenți vineri (11 octombrie 2013, la Oradea, la cea de-a III-a ediție BizTech.

„Evenimentul de tehnologie al anului în Oradea”, cum l-au numit organizatorii, Paul Floruța, director executiv CG&GC HiTech Solutions, și echipa sa: Adrian Buda, Ioana Ghideu, Alexe Ungur, Cătălin Sasu, Emanuel Mierluț, Ionuț Ivan, Andrei Micula și Liliana Ianculescu, a fost onorat de prezența la deschidere a președintelui Consiliului Județean Bihor, dl prof. Cornel Popa, care avea să salute și să felicite, în egală măsură, organizatorii, dar și invitații și participanții. „Mă bucur să-l văd repetându-se acest eveniment la Oradea. Chiar aș suferi să știu că la un moment dat din nu știu ce condiții sau pricini să nu se țină la Oradea”, a declarat, vădit mișcat, președintele CJ Bihor, dl Cornel Popa.
Înainte să se treacă la derularea agendei evenimentului, Paul Floruța, directorul executiv și administrator al CG&GC HiTech Solutions, a ținut să se prezinte și să-și nominalizeze echipa. „Pentru început vă voi vorbi despre schimbările ce au survenit în cadrul firmei noastre în ultimul an. Voi vorbi despre noi, ce facem noi, cine suntem noi, ce soluții vă propunem. Prima schimbare e că am schimbat locația. V-am obișnuit cu evenimente organizate la Ramada, evenimente reușite. Anul acesta ne-am orientat către Hilton. Cea de-a doua schimbare e că mă aflu eu în fața dumneavoastră de această dată, nu Adina, așa cum v-ați obișnuit la precedentele evenimente. Motivul este că Adina (Rada), la începutul acestui an, a hotărât să o ia pe alt drum. După cum vedeți, am schimbat și noi fusta pe pantaloni. Despărțirile se pot face și în condiții foarte bune. După cum puteți observa, Adina este în sală”. Media de vârstă a echipei lui Paul este între 25 și 26 de ani, sunt entuziaști, iar dorința echipei este de a oferi cea mai bună consultanță, atât în construirea de proiecte, în ceea ce înseamnă implementare și suport post implementare. „Ne plac foarte mult proiectele complexe, care ne dau bătăi de cap. N-ați spus că apreciați la noi promptitudinea, rapiditatea cu care ne mișcăm. Să știți că așa va fi și în continuare”, a ținut să ne asigure directorul executiv, Paul Floruța.
Așadar, Paul și echipa sa promit să se ridice la nivelul așteptărilor clienților și partenerilor.
Revenind la agenda evenimentului, trebuie să vă spunem că, personal, ne-am bucurat să-i avem în față și să-i ascultăm, din nou, pe Silviu Hotăran, vorbind despre responsabilitatea personală și spiritul de echipă, pe Paul Micheș: Avnet TS – Accelerating Your Success, pe Marius Filipaș care i-a sfătuit pe cei prezenți să-și accelereze businessul cu noul Cloud OS, îndrăgitul „ministru” Intel – Sponsors of Tomorrow, Adrian Cioroianu, Business Development Manager Intel Corporation, Andrei Micosovici de la Canon Romania, cu Soluții de optimizare a proceselor din biroul tău, Silviu Chiriac, cu Studiul de caz în implementarea unor proiecte de succes, Daniel Kostyal, vorbind convingător despre Finanțarea IBM pentru proiecte IT cu dobândă 0%, dl Stelian Brad - prorectorul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, a pedalat pe Dezvoltarea capacității companiei de a inova, Eduard Bodor, despre soluții APC by Schneider Electric pentru camere de servere și centre de date…   
Așadar, pentru al treilea an consecutiv, compania CG&GC HiTech Solutions a organizat BizTech, reușind să aducă în fața managerilor orădeni companii de IT care au inovat piața: Intel Romania, Microsoft Romania, APC, Canon Romania, HP Romania, Kingston și AVNET.
Felicitări!
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Evenimentul IT al anului s-a consumat, vineri, la Hilton.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 22 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!