Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul „Nu lăsa violența să intre în viața ta”

La Lic. T. „Nicolae Jiga”, Tinca

Proiectul „Nu lăsa violența să intre în viața ta”

Activitatea de diseminare și evaluare a rezultatelor proiectului „Nu lăsa violența să intre în viața ta” de la Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca a debutat cu prezentarea analizei SWOT , realizate de dna prof. Madear Viorica Ana, coordonatoarea tuturor activităților, care a evidențiat punctele tari și punctele slabe ale proiectului, măsurile ameliorative și strategiile viitoare de abordare a problematicii violenței în școală.

„Spune STOP indiferenței”
În partea a doua a activității, eleva Prisecaru Emilia, din clasa a VIII-a A, și-a expus eseul „Spune STOP indiferenței”, iar elevii Lăzuran Călin și Vesa Cătălin, din clasa a X-a A,  și-au prezentat lucrările PowerPoint pregătite special pentru acest eveniment; lucrări lor au încercat să surprindă aspecte semnificative din derularea activitățile proiectului, împreună cu materialele realizate: afișele, pliantele, fotografiile și pancartele (realizate de către elevii celor două clase (a VIII-a și a X-a) pe parcursul activităților proiectului.
La finalul activității, fiecare invitat a avut posibilitatea să intervină și
să-și exprime impresiile legate de acest proiect; toți l-au considerat reușit.
Doamna ing. Miorița Săteanu, reprezentanta Uniunii Femeilor Bihor, a înmânat elevilor implicați câte o diplomă, totodată, felicitând profesorii care au organizat activitățile proiectului și îndemnându-i să persevereze în această direcție.
În cuvântul său, psihologul liceului, dna Alina Ene, i-a lăudat pe  copiii care au fost deosebit de activi pe parcursul întregii perioade de derulare a proiectului.
Activitatea s-a încheiat cu intonarea Imnului școlii de către elevii protagoniști ai proiectului.
Vizitiu Elena
Foto:Buibaș Bogdan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Proiectul „Nu lăsa violența să intre în viața ta”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 17 februarie 2020