Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul Alege, este dreptul tău!

Astăzi, la Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea

Concursul Alege, este dreptul tău!

Astăzi (sâmbătă, 15 martie 2008), la sala festivă a Colegiului Economic „Partenie Cosma” din Oradea, a avut loc etapa județeană a concursului „Alege, este dreptul tău!” organizat de Oficiul județean pentru Protecția Consumatorului Bihor și Inspectoratul Școlar.

Concurenții au avut de pregătit un portofoliu și de susținut un material prezentat în power point pe tema „Eticheta produsului alimentar – mijloc de informare pentru cetățenii din U.E.”
În prezidiu și la masa juriului, s-au aflat: inspectorii O.P.C. Marioara Crișan și Rodica Gligor, prof. metodist Georgeta Sadoveanu și Florin Negruțiu, inspector școlar de specialitate.
Anamaria și Ema ne vor reprezenta la etapa națională
Pentru etapa națională, s-au calificat, pe categorii de vârstă, Anamaria David (din clasa a X-a B, de la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, eleva dnei profesoare Alice Scarlat) și Emanuela Nica (din clasa a XI-a A, de la Colegiul Național „Avram Iancu” din Ștei, eleva dnei profesoare Alina Laza).  
Diplome de participare au primit și ceilalți concurenți: Ioana Mada, Mihaela Gomboș și Alina Gădălean (de la C.E. „P. Cosma”) și Simona Tocuț (de la C.N. „Av. Iancu” Ștei), iar profesorilor lor (Alice Scarlat, Ileana Popa și Alina Laza) li s-au înmânat diplome speciale. (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Concursul Alege, este dreptul tău!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020