Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Tinerețe fără bătrânețe, cu echipa Gano

Luni, 17 martie, de la ora 18.30, la Hotel Vulturul Negru Oradea

Tinerețe fără bătrânețe, cu echipa Gano

O rază de soare parfumată, cu muguri și mugurași, ne îmbie să răspundem unei noi provocări, luni, 17 martie 2008, la Hotel “Vulturul Negru” din Oradea.

Membrii echipei Gano - In (vestitorii) Primăverii – vor veni din nou la Oradea cu ale lor produse întru Tinerețe fără bătrânețe!  
De la ora 18.30, președintele John Boca și  echipa sa de lideri (din zona de vest a țării) vor prezenta orădenilor o nouă ședință de cunoaștere a Ganoterapiei.
Cei interesați de ganoterapie sunt invitați să vadă și să "atingă" Ciuperca Miraculoasă, precum și toate produsele cu extract din ea.
"Consumul regulat de Ganodermă va aduce omului longevitate și îl va face să arate ca o ființă cerească". (Sheng Nong, părintele antic al agriculturii și medicinei)
Ce este Ganoterapia?
Ganoterapia provine de la denumirea științifică a ciupercii Ganoderma Lucidum  (o specie de ciupercă medicinală) și are la bază metode diferite de folosire a acestei plante ce poartă denumirea de Gano sau Reishi. Această ciupercă magică este cunoscută sub denumirea ReisHi, LingzHi, YoungChi sau “iarba potenței spirituale”. Fascinant este că împărații chinezi o cunoșteau de două mii de ani și o consumau pentru puterile sale vindecătoare, de susținere a vieții, de regenerare, considerând-o un valoros remediu naturist datorită importantelor sale calități.
(Daniela SOARE)

Trimite email

vineri, 29 mai 2020