Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Seminarul și work-shop-ul „Strategii de gestiune a monumentelor și orașelor istorice”

Luni – miercuri, în sala „Traian Moșoiu”

Seminarul și work-shop-ul „Strategii de gestiune a monumentelor și orașelor istorice”

Administrația Imobiliară Oradea (biroul Patrimoniu turistic) organizează, împreună cu Asociația pentru Cooperare Europeană „Synton”, timp de trei zile (luni-miercuri, 17-19 martie 2008, între orele 8.30 și 17.00), în sala „Traian Moșoiu” (sala mare a Primăriei Oradea), seminarul și work-shop-ul „Strategii de gestiune a monumentelor și orașelor istorice”.

 Invitata de onoare și principalul lector și mediator al discuțiilor va fi dna prof. dr. arh. Cristina Iamandi, consultant UNESCO  pe teme de patrimoniu, cercetător peisaje urbane, conservare urbană și tehnologii de restaurare. Distinsa invitată este și membru al AICOMOS France, L’Association des Arhitectes du Patrimoine, France;  Society of Arhitectural Historians [SAH; L’Institut de Recherche en Historie de Arhitecture[IRHA] Montreal.
Deschiderea work-shopului va avea loc luni, 17 martie, la ora 8.30, în sala „Traian Moșoiu”. (D. S.)

Trimite email

vineri, 25 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)