Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Să descoperim împreună Halloween-ul

La Grădinița Nr. 55

Să descoperim împreună Halloween-ul

Sărbătoarea de Halloween devine o sărbătoare tot mai încetățenită de români, atât de micuții din grădinițe și școli, cât și de liceeni și chiar adulți.

Astfel grupele cu predare intensiv engleză de la Grădinița Nr. 50 (Structura 55 - Str. Hațegului Nr. 32), și anul acesta au sărbătorit Halloween-ul așa cum se cuvine: copiii au adus dovleci pentru a-i sculpta, s-au costumat în diverse personaje și eroi din filme sau povești, totul într-o veritabilă atmosfera de party.
Preșcolarii grupelor mici și mijlocii au desfășurat activități specifice în incinta grădiniței sub atenta îndrumare a cadrelor didactice: prof. Mate Alina și Gavruța Dana (grupa mică - engleză), prof. Filip Larisa și Șerban Florina (grupa mijlocie –engleză). Copiii au sculptat și scobit dovleci, au dansat, au intrat în roluri de poveste, potrivit costumației îmbrăcate, au pictat, au desenat și au fost recompensați cu dulciuri și răcoritoare.
Grupa mare engleză a petrecut în incinta mall-ului Era Park, parteneri fideli, Halloween-ul. Sub stricta și atenta supraveghere a dnei director, prof. Popu Angela și Ruzsa Natalia, preșcolarii grupei au fost întâmpinați de BombonEra, Scooby, Sperietoarea și Piratul cu multe jocuri, dansuri, cântece noi, precum și cu un atelier de creație, unde s-au sculptat o mulțime de dovleci cu fețe vesele, triste sau nervoase. În timp ce unii dansau, alții sculptau, iar alții așteptau să fie pictați pe față, întregindu-se costumația purtată.
Am fost recompensați cu o mulțime de caramele, diplome și o jucărie de pluș.
La întoarcerea în unitate, dna bucătăreasă Hannes Marika ne-a întâmpinat cu cea mai plăcută surpriză: dovleac copt în cuptor. Așa am sărbătorit Halloween-ul împreună și a fost o zi deosebită.
Prof. Ruzsa Natalia Rodica

Trimite email

joi, 24 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!