Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ediția 2013 a fost câștigată de Școala Gimnazială „Dacia”

Concursul „Profi te premiază!”

Ediția 2013 a fost câștigată de Școala Gimnazială „Dacia”

La Magazinul „Profi” de pe Bdul Dacia din Oradea, în această toamnă, Ultrabook-urile Asus puse la bătaie au fost câștigate de elevii Școlii Gimnaziale „Dacia” din Oradea.

Bucurie, nevoie mare, în clasa pregătitoare, îndrumată de dna profesor Diana Zlibuț, când s-au văzut cu  Ultrabook-urile Asus pe mese.
„Ei știu să se bucure pentru orice, cu atât mai mult acum, când au văzut că domnul director, mai în glumă, mai în serios, le-a așezat pe masă Ultrabook-uri Asus, frumos colorate, iar firma SC Eta 2U SRL a venit și le-a instalat programele. Măcar de ne-ar rămâne nouă în dotare, dacă tot ne-a amăgit cu ele”, spune doamna învățătoare.
„După cum se vede, anul acesta nu am mai ratat locul I, ne spune dl director, prof. dr. Florian Hava. Anul trecut am pierdut la „mustață”, cum se spune. Nici nu știm cum s-a întâmplat minunea!
De data aceasta am câștigat detașat cu 161.340 de voturi, urmați de CE „Partenie Cosma”, cu 71.830 (loc.II), Lic. T. „Lucian Blaga”, cu 69.830 (loc.III), C.N. „Emanuil Gojdu”, cu 62.560 (loc.IV).
Mulțumim tuturor celor care ne-au votat: părinți, profesori și elevi!
Cu aceste 10 Utrabook-uri Asus și un laptop Asus, ne-am sporit zestrea de aparatură, așa încât tot mai mulți profesori și elevi vor beneficia de aparatura din dotare pentru a desfășura lecții moderne, cu eficiență maximă”. (Ovi Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Ediția 2013 a fost câștigată de Școala Gimnazială „Dacia”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019