Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul „Suntem creativi, suntem speciali”

Astăzi, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Cristal”

Concursul „Suntem creativi, suntem speciali”

Copiii din Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Cristal” din Oradea au fost implicați astăzi (miercuri, 20 noiembrie 2013) într‑o acțiune premergătoare marcării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități din 3 Decembrie.

Activitatea propriu-zisă a constat în realizarea de către copii a unor picturi, colaje sau desene – lucrări individuale sau colective, în scopul realizării unui calendar al instituției pentru anul 2014. Acțiunea s-a derulat în cadrul Proiectului „Împreună pentru viitorul nostru”, propus de doamna director Rodica Lezeu. Lucrările realizate de copii au făcut obiectul concursului „Suntem creativi, suntem speciali”. Comisia de jurizare a fost formată din: dna prof. Mihaela Costea de la Liceul de Artă din Oradea, dna psihopedagog Adina Manea, viitoare absolventă a Facultății de Arte și dna kinetoterapeut Stela Todea. Criteriile de selecție a lucrării care va sta la baza realizării calendarului au fost: relevanța pentru scopul propus, tehnica de lucru și minima intervenție a adultului în realizarea lucrării. Sarcina juriului a fost una dificilă, toate lucrările au fost apreciate ca fiind frumoase. Lucrarea câștigătoare a fost una colectivă, realizată de copiii grupei cu deficiențe senzoriale multiple.
La buna desfășurare a acțiunii și-au adus contribuția toate cadrele didactice din instituție și o parte dintre părinții copiilor. Calendarul va fi prezentat în cadrul unei mese rotunde desfășurate cu ocazia Zilei de 3 Decembrie, care este și Ziua Porților Deschise pentru CȘEI „Cristal” și va fi oferit tuturor invitaților și partenerilor.
Dna director Rodica Lezeu invită toate persoanele interesate să participe între orele 9.00 – 12.00 la activitățile care se vor desfășura în această zi atât de specială pentru copiii din instituție.
Mirela Pleș
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Concursul „Suntem creativi, suntem speciali”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 28 mai 2020