Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Festival de colinde ,,Hristos se naște”, ediția a II-a

La 1 decembrie, la Husasău de Criș

Festival de colinde ,,Hristos se naște”, ediția a II-a

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor și Parohia Ortodoxă Română din Husasău de Criș organizează duminică, 1 decembrie 2013, de la ora 15, la Biserica Ortodoxă din Husasău de Criș, Festivalul de colinde ,,Hristos se naște”, ediția a II-a 2013.

În programul concertului vor putea fi urmărite interpretările  Corului de copii al Bisericii Ortodoxe Române din Husasău de Criș, ale Grupului vocal de la Grădinița din Husasău de Criș - Bianca Rișco și ale Corului de copii al Bisericii Ortodoxe din Ineu de Criș. Alături de aceștia ca și invitați speciali la acest eveniment, vor fi solistele de muzică populară: Anca Pavel, Aurica Vaida, Ioana Urs, Violeta Gherman și Adriana Știube.
Felician Mureșan

Trimite email

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.