Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Videoproiecție și expoziție foto despre pelerinaj la Santiago de Compostela-Spania

Joi, 27 martie, la Centrul Adam Muller Guttenbrunn din Timișoara

Videoproiecție și expoziție foto despre pelerinaj la Santiago de Compostela-Spania

Joi, 27 martie, la Centrul Adam Muller Guttenbrunn din Timișoara. Videoproiecție și expoziție foto despre pelerinaj la Santiago de Compostela-Spania

Prezentarea va avea loc joi, 27 martie 2008, ora 18.00, la Centrul Adam Muller Guttenbrunn din Timișoara, str. Gh. Lazăr nr. 10 (intrarea este liberă).
Veți putea viziona astfel traseul parcurs, descrierea refugiilor pentru cazarea pelerinilor, orașe, biserici, catedrale, alte obiective turistice, diverși pelerini și echipamentul lor, peisaje, întâmplări etc)
Prima deplasare, a avut loc în perioada 21 august - 25 septembrie 2006, parcurgând 900 de km în 35 de zile, iar a doua, în perioada 28 iulie - 9 septembrie 2007, parcurgând 1250 de km în 43 de zile.
În hol, va avea loc o expoziție foto, iar conferința va fi însoțită de videoproiecție, susținută de Ramona Venturini și Marcel Doroș (de la Asociația de Metafizică Geea Life din Timișoara).
Pentru mai multe informații, sunați la
tel: 0722/ 679. 425 sau intrați pe  
www.geealife.ro și http://groups.yahoo.com/group/bon_camino (grup de dialog, unde avem o arhivă cu diverse descrieri, hărți, ghid traseu, dicționare, index refugii, cărți, linkuri, poze și alte explicații).
Ramona Venturini și Marcel Doroș, protagoniștii manifestării, pot fi contactați la tel:
0722/ 371. 196.
Asociația de Metafizică Geea Life Timișoara
www.geealife.ro e-mail: geealife@yahoo.com
Festival expozodiac www.expozodiac.ro

(Daniela SOARE)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Videoproiecție și expoziție foto despre pelerinaj la Santiago de Compostela-Spania .

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 28 septembrie 2020