Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Părinți și copii împodobim bradul cu... jucării

În atmosfera sărbătorilor de iarnă, la Grădinița Nr. 31

Părinți și copii împodobim bradul cu... jucării

În după-amiaza zilei de 4 decembrie 2013, la grupa mare B, condusă de doamna director Fărăianu Nicoleta, împreună cu domnișoara profesor Șipoș Nadia, copiii și părinții au petrecut o oră în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Sosirea bradului în sala de grupă a constituit atât pentru cei mici cât și pentru cei mari prilej de bucurie. Activitatea desfășurată a debutat cu lecturarea Poveștii celor patru lumânări de Leon Magdan, părinții și copiii amintindu-și care sunt cele patru lucruri importante în viață: pacea, credința, dragostea și speranța.  
La lumina și căldura răspândite de cele patru lumânări care ardeau pe mesele copiilor și părinților, s-a desfășurat mai apoi activitatea de pictură pe figurine din gips. Mămici, tătici, bunici și copii harnici au pictat reni, oameni de zăpadă, călușei, brăduți, steluțe, ciorăpei sub îndrumarea doamnei educatoare Zsak Erika – invitat de onoare al grupei. Copiii au împodobit brăduțul cu figurinele pictate, au colindat și apoi și-au invitat părinții să colinde și ei două bine cunoscute colinde românești: „Steaua sus răsare” și „Trei păstori se întâlniră”.
În finalul activității, copiii, împreună cu doamna profesor de limba engleză Miheș Alexandra, au prezentat auditoriului un program în limba engleză: cântecele vesele însoțite de mișcări despre snowman, Santa Claus sau reindeer.
Prof. Nicoleta Fărăianu
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Părinți și copii împodobim bradul cu... jucării.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 9 aprilie 2020