Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expoziție de desene, colaje și machete la Tășad Goila

De Ziua Națională a României

Expoziție de desene, colaje și machete la Tășad Goila

Ziua națională este o zi deosebită pentru toți românii, mai ales pentru că ea are o semnificație istorică deosebită.

Unirea realizată în 1918 este una din cele mai mari realizări istorice ale poporului nostru. Insuflarea dragostei pentru strămoșii noștri, pentru trecutul istoric al poporului nostru,  pentru realizările istorice și culturale, precum și pentru personalitățile pe care le-a dat acest popor de la începuturile sale și până azi, sunt doar câteva din subiectele pe care le abordăm  cu ocazia acestui eveniment.
Încă de la grădiniță, copiii trebuie să afle despre istoria și strămoșii noștri tot la fel cum este obligatoriu ca să-și cunoască familia: părinții, frații, bunicii, rudele mai apropiate sau mai îndepărtate.
Ziua Națională este un bun prilej de a aborda astfel de subiecte pe teme de istorie, ocazie cu care insuflăm copiilor sentimente de dragoste și respect pentru: limba română, țara noastră, poporul român, strămoșii noștri, pentru obiceiurile și tradițiile strămoșești, pentru istoria și eroii noștri, mândria că sunt descendenții unor oameni curajoși și iubitori de neam și țară.
Preșcolarii de la Grădinița Nr. 4 Tășad Goila și școlarii claselor pregătitoare, I și a II-a de la Școala Primară Nr. 2 Tășad Goila, sub îndrumarea doamnei educatoare Nagy Rodica și a doamnelor învățătoare Fâșie Dana și Monenciu Diana s-au pregătit să întâmpine acest eveniment important printr-o expoziție de desene, colaje și machete.
La mulți ani, România!
Prof. Fâșie Dana Gabriela, Monenciu Diana și Nagy Rodica

Trimite email

duminic, 21 iulie 2019