Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ansamblul „Cununița” al Școlii „Nicolae Popoviciu” Beiuș – premiul I

La Festivalul județean „Noi umblăm a colinda”

Ansamblul „Cununița” al Școlii „Nicolae Popoviciu” Beiuș – premiul I

Ansamblul „Cununița” al Școlii Gimnaziale „Nicolae Popoviciu” Beiuș a desfășurat în ultima perioadă o bogată activitate cultural – artistică.

În data de 12 decembrie 2013 a participat la Festivalul județean de colinde „Noi umblăm a colinda” – ediția a IX-a, la Era Shopping Park Oradea. Ansamblul „Cununița” a participat la secțiunea Colinde inedite cu următorul repertoriu: „Răsărit-o și-o născut” și „În grădina Raiului” și a obținut premiul I.
De asemenea, în data de 13 decembrie 2013, ansamblul a fost prezent pe scena Primăriei Municipiului Beiuș, colindând în cadrul spectacolului caritabil organizat pentru copiii de la Centrul de Plasament „Casa Iosif”,
Duminică, 15 decembrie 2013, membrii aceluiași ansamblu au participat la Festivalul tradițiilor și obiceiurilor de Crăciun și Anul Nou, desfășurat în localitatea Roșia. Pe lângă aplauzele primite, Ansamblului „Cununița” i s-a acordat Diplomă de excelență pentru prestația artistică și statornicia în păstrarea și valorificarea folclorului autentic. Alături le-a fost profesor Rada Daniela, coordonatorul ansamblului.
Ansamblul „Cununița” și-a încheiat activitatea pentru acest an joi, 19 decembrie 2013, când a ținut să vestească apropierea Crăciunului prin umblatul cu colinda la instituții din Municipiul Beiuș: Primăria Municipiului Beiuș, Colegiul Național „Samuil Vulcan”, Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaș”, Liceul Vocațional „Nicolae Bolcaș”, Banca Comercială Română, Banca Transilvania, CEC Bank, Tribunalul Beiuș, Poliția Beiuș.
Conducerea Școlii Gimnaziale „Nicolae Popoviciu”, reprezentată de director, profesor Cioloș Adina Ionela și director adjunct, profesor Monea Manuela, mulțumește în numele personalului școlii Ansamblului „Cununița” și urează tuturor Sărbători fericite și La mulți ani!
Director,
profesor Cioloș Adina Ionela

Trimite email

luni, 19 august 2019