Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Alina Giurgiu a fost premiată de conducerea Facultății de Geografie, Turism și Sport

Luni, în Aula Magna

Alina Giurgiu a fost premiată de conducerea Facultății de Geografie, Turism și Sport

Consiliul Facultății de Geografie, Turism și Sport a organizat luni, 16 decembrie 2013, în Aula Magna, prima ediție a Galei Facultății de Geografie, Turism și Sport în semn de apreciere a studenților și cadrelor didactice cu rezultate importante pentru prestigiul instituțional și mai ales pentru promovarea imaginii facultății și a Universității din Oradea.

În prima parte a Galei au fost omagiați profesorii care și-au închinat viața profesională domeniilor Geografie, Educație fizică, Sport și Kinetoterapie, precum și conducătorii de doctorat din domeniile menționate.
Au fost acordate diplome de excelență și de merit următoarelor categorii: colaboratori interni și externi care susțin activitatea facultății; șefi de promoție; studenți cu cele mai bune rezultate în anul universitar 2012-2013; prestigiul profesional (în domeniul științific, didactic și sportiv: cadre didactice și studenți); internaționalizare (cadre didactice și studenți).
În partea finală au fost acordate diplome la următoarele categorii: Colegul Anului (ales de cadrele didactice) și Profesorul Anului (ales de studenți).
Alina Giurgiu, manager general al Agenției de Turism „Eurovacanța”, absolventă a Facultății de Geografie, a fost premiată la categoria colaboratori externi, pentru promovarea cu succes a imaginii facultății pe care a absolvit-o. (Ov.Dan)

Trimite email

luni, 28 septembrie 2020