Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concursul județean „Târgul firmelor de exercițiu” - Sărbătorile de iarnă

Miercuri, la CT „Mihai Viteazul”

Concursul județean „Târgul firmelor de exercițiu” - Sărbătorile de iarnă

Miercuri, 18 decembrie 2013, sala de mese a Colegiului Tehnic „Mihai Viteazul” din Oradea a găzduit prima ediție a concursului județean „Târgul firmelor de exercițiu” - Sărbătorile de iarnă.

„Pot să spun că am avut curaj să organizăm în premieră un asemenea concurs județean, la care au participat 25 de firme de exercițiu din Oradea și județul Bihor, precum și o firmă din Municipiul Cluj-Napoca.
Concursul a fost organizat de Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul” Oradea și Asociația de părinți a colegiului nostru, cu avizul Inspectoratului Școlar Județean Bihor, fiind co-finanțat de către Consiliul Județean Bihor – Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte. Scopul concursului a fost dezvoltarea și susținerea conceptului de firmă de exercițiu, axat pe principiul learning by doing. Considerăm că evaluările au fost foarte corecte și obiective, din juriu făcând parte câte un reprezentant din fiecare școală prezentă în concurs, iar ca președinte l-am avut pe dl inspector școlar Horea Abrudan”, a precizat coordonatorul de proiect, dna prof. Raluca Șereș.
Raluca a fost sprijinită în organizare de reprezentanții FE AS MOB (între care: Alexandru Târb, Nagy Xenia și Cristian Mihales – alias Moș Crăciun); reprezentanții AS MOB sunt cei mai titrați dintre participanți, cu două premii II cucerite anul trecut și anul acesta la Târgul firmelor de exercițiu de la Bratislava. Firma AS MOB, condusă de dl prof. Lucian Popa, împlinește în acest an 10 ani. Interesant este faptul că mulți dintre cei care au înființat firma, în urmă cu 10 ani, au fost prezenți la deschiderea manifestării: Florina Corbuțiu, Alexandru Popovici, Denisa Birău, Ionel Hercuț, Cosmin Cheregi, Alina Agrinaș, Gina Broinaș, Ionuț Beleniș, Alexandra Giurgiu, Ramona Trif, Georgiana Pleș, Ioana Henț, Maria Vinter și Octavian Bărcăceanu; nu au reușit să ajungă: Balogh Brigitta, Carmen Mitrașca, Lăcrămioara Tanc, Laura Munteanu și Cristian Zembrea.
Concursul a fost prezentat de Mihai Dacin. La deschidere, alături de conducerea colegiului, reprezentată de dl director, prof. dr. Ruben Filimon și dna director adjunct, prof. Simona Ardelean, au onorat dl inspector școlar general adjunct Nicolae Avram, dl inspector școlar de specialitate Florian Mieluț și dl inspector școlar Horea Abrudan, președintele juriului. Înainte de premiere, am avut parte și de un moment artistic, muzică ușoară cu Andrada Sfăt.
Premiile concursului
Cea mai bună prezentare
Loc. I – Feel Good, de la C.T. Transilvania, 441 de puncte
Loc. II – Fire Clay Com, de la C.T. „Ioan Ciordaș” Beiuș, 438 p.
Loc. III – Blue Europa, de la CT „Mihai Viteazul”, 427 p.
Cel mai bun stand
Loc. I – B-Merita, de la CE „Partenie Cosma”, 550 p.
Loc. II – Blue Europa, de la CT „M. Viteazul”, 541 p.
Loc. III – D’Acadell, de la CE „P. Cosma”, 536 p.
Cea mai competitivă firmă
Loc. I – Blue Europa, de la CT „M. Viteazul”, 968 p.
Loc. II - D’Acadell, de la CE „P. Cosma”, 956 p.
Loc. III – Hobby, de la CT „M. Viteazul”, 949 p.
La această categorie, toate celelalte 23 de firme au obținut câte o mențiune: FE AS MOB, CT „M. Viteazul”; Regal Catering, Lic. Tehnologic „Horea” Marghita; Roseart, CE „P. Cosma”; B-Merita, CE „P. Cosma”; Unirea Center, CT „Unirea” Ștei; New Look Travel, CT Vadu Crișului; Feel Good, CT Transilvania; Confort Trans, CT Transilvania; Nobilis Event, CT „Ioan Ciordaș” Beiuș; Fire Clay Com, CT „I. Ciordaș” Beiuș; Tour Star, CT „M. Viteazul”; Young Continental, CT „M. Viteazul”; Events4U SA și Flying on the Road SA, de la Colegiul Agricol Nr. 1 Valea lui Mihai; Leo Star și Leo Trans, de la CT „Constantin Brâncuși”; Hanu’ lui Viteazul și Hobby, de la CT „M. Viteazul”; Madness Tour, CT „Napoca” din Cluj-Napoca; Sweet Fantasy și Trans Catering, de la CT. „M. Viteazul”; Teen Travel și Ca la mama acasă, de la CT „Traian Vuia”; FE Baby Love, de la CT „Mihai Viteazul”.
Premiile au constat în trofee, diplome și produse: stick, agendă și instrumente de scris. Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze (79 de poze), accesați Galeria foto: Concursul  județean „Târgul  firmelor de exercițiu” - Sărbătorile de iarnă.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 11 august 2020