Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Spectacolul „Stele de azi, stele de mâine”

Sâmbătă, la sala „Arcadia”

Spectacolul „Stele de azi, stele de mâine”

În cariera sa didactică, doamna profesor Monica Molnar a format și modelat „stele” ale muzicii ușoare. Să ne amintim numai câte vedete a lansat la „Ploaia de stele”…

La 1 septembrie 2012, a deschis o școală de muzică, pentru a da strălucire unor noi „stele” și „steluțe” (începând cu copiii talentați de 13 ani, care vor să devină mici „vedete”). Doamna profesor îi inițiază în tehnica vocală, mișcare scenică și regie artistică, îndrumându-le pașii, canalizându-le energiile, punând bazele unei educații și culturi muzicale de calitate, care să (con)ducă la performanță.
Sâmbătă, 7 decembrie 2013, a pus la cale, la sala „Arcadia”, un spectacol aparte, în care a adus, față în față, „stele” de ieri: Carmen Stoica, o „stea” care a strălucit inclusiv la televiziunea italiană Telenova, în cadrul emisiunii „Passo in tivu”, alături de cântărețul italian Luca Virago; Alin Timuț, un solist îndrăgit multititrat, Sergiu Nica, finalist la „Ploaia de stele” și un abonat al show-urilor de pe croazieră, Pall Timea, cunoscută de la Megastarul de la Budapesta, unde s-a afirmat o altă „stea” – Renata Tolvai, Timi ajungând în primii 24. Recent, Timea a concertat la Budapesta (duminică, 22 decembrie). Alte două „stele” invitate în spectacolul de sâmbătă au fost Dora Popovici și Antonela Gal.
Vin tare din urmă mai tinerii elevi ai doamnei profesor, care calcă pe urmele „stelelor” de ieri: Fazekas Krista, care are deja în palmares premiul I la Festivalul „Lira” de la Baia Mare și premiul II la Festivalul „Stele de mâine” de la Timișoara, Toth Andrea – „un mare talent”, vorba doamnei profesor, premiul I la „Lira” și Trofeul de la Timișoara, Ivana Farc, o „stea” la orizont, cu un loc II la Baia Mare și Trofeul la Timișoara, la categoria sa de vârstă, Sânziana Vrabie, premiul I la Timișoara…, Bogdan Coste, Czviker Lilla, Mihaela Lupu, Amalia Popa, Roland Simionaș, Bajnok Tamas; sâmbătă, la „Arcadia”, s-a cântat solo, în duet, trio…au cântat și încântat membrii StarGroup-ul, care au deschis și au închis spectacolul. O altă invitată de excepție a fost frumoasa Alexandra Broinaș, cu Saylas; au dansat în spectacol trupele „Attitude” (instructor Ramona Gavriș), „Clevers” (coordonată de prof. Chende Noemi) și „Coole Style”; să mai spunem că Bajnak Tamas a cântat cu colegii de trupă: Toth Gabor (chitară bas), Gecsi Zoltan (chitară solo) și Kiss Attila (baterie).
În 21 decembrie – concert de catedră
La două săptămâni distanță, 10 dintre elevii doamnei profesor Monica Molnar (Czviker Lilla, Roland Simionaș, Bogdan Coste, Toth Andrea, Ivana Farc, Mihaela Lupu, Sânziana Vrabie, Paula Sara, Amalia Popa și Daniel Olcean) și-au etalat forța și calitățile în fața părinților, sâmbătă, 21 decembrie, în sala festivă a Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu”, în cadrul Concertului de catedră, când au interpretat fiecare câte două piese.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Spectacolul „Stele de azi, stele de mâine”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 20 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!