Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Prima serbare de Crăciun

La clasa pregătitoare C, de la „Avram Iancu”

Prima serbare de Crăciun

Prima serbare din viața noastră de elevi, a ștrumfilor clasei pregătitoare C, am trecut-o cu brio.

În sala de sport a școlii, într-un frumos decor, am prezentat în fața părinților, fraților, bunicilor, a tuturor celor prezenți,  un program artistic închinat personajului îndrăgit și așteptat de cei mici și cei mari în Ajunul Crăciunului.
Fiecare elev a recitat la microfon versuri despre Moș Crăciun. Printre poezii au fost inserate și câteva cântece mai moderne ce-l aveau ca protagonist pe iubitul Moș.
Copiii, nerăbdători, parcă-l așteptau, deși nu știau dacă va poposi și la ei Moșul cu darurile; în final, a  ajuns, iar bucuria de pe chipurile lor a fost de nedescris. Moșul (ajutat de cei ce-i iubesc pe cei 28 de ștrumfi) a fost destul de darnic, deoarece aceștia au primit lucruri folositoare: o socotitoare, un puzzle cu ciocolată, bețișoare, căni personalizate, litere magnetice și câte un fulgușor de nea din mărgele pentru agățat în bradul de Crăciun. Fiecare școlar și-a făcut câte o poză cu Moșul ca amintire. Prichindeii de ieri au dovedit că-și merită statutul de școlari (chiar dacă nu au decât 3 luni vechime), au fost atenți, au fost cuminți pe parcursul serbării, au recitat clar și tare.
Mulțumim celor mici pentru strădanie și ascultare, iar celor mari pentru răbdare, înțelegere și sprijin!
Profesor Monica Toader

Trimite email

miercuri, 21 august 2019