Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Slujbă de mulțumire pentru binefacerile din 2013

La cumpăna dintre ani, la Biserica Sf. Ap. Andrei

Slujbă de mulțumire pentru binefacerile din 2013

Potrivit bunelor rânduieli, la cumpăna dintre ani, la Biserica Ortodoxă cu hramul Sfântul Apostol Andrei din Oradea, părinții parohi ai bisericii, părintele vicar Vasile Bota și părintele dr. Ion Alexandru Mizgan, au oficiat, marți spre miercuri (31 decembrie/1 ianuarie), slujba de mulțumire pentru binefacerile ce au fost revărsate asupra credincioșilor parohiei în anul 2013.

La sfârșitul slujbei, părintele vicar Vasile Bota a spus: „La cumpăna dintre ani, ne-am învrednicit să ne plecăm genunchii și să aducem slavă și mulțumire lui Dumnezeu pentru toate binefacerile ce au fost revărsate asupra noastră. Astăzi, mai mult ca în celelalte zile, ne dăm seama că suntem trecători pe-acest pământ și că viața noastră nu este altceva decât călătorie spre veșnicie. Privind la viața noastră, cu smerenie aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru toate binefacerile ce au fost revărsate asupra noastră și în anul mântuirii 2013, privind înainte cu nădejde, doar la Dumnezeu ca să-și reverse harul și binecuvântarea sa peste noi toți.
Tuturor sărbători fericite, și să trăiți întru mulți, fericiți și binecuvântați ani! Amin”.
A urmat ungerea cu untdelemn sfințit a tuturor credincioșilor, în timp ce corul a interpretat câteva colinde tradiționale românești.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Slujbă de mulțumire pentru binefacerile din 2013. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 18 ianuarie 2020