Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Anca, Andreea, Roxana și Camelia – la Olimpiada Națională de Lingvistică

Patru pentru București

Anca, Andreea, Roxana și Camelia – la Olimpiada Națională de Lingvistică

Anca Itu de la Școala Gimnazială „Dacia”, Andreea Cârstoiu (din Aleșd), Roxana Costea de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Oradea și Camelia Þicărat de la Liceul Teologic Penticostal „Betel” vor reprezenta Bihorul la cea de-a II-a ediție a Olimpiadei Naționale de Lingvistică.

Prin cele trei secțiuni ale sale, Olimpiada de lingvistică se adresează elevilor buni la română și matematică din clasele V-XII, care vor avea de tratat în scris subiecte interdisciplinare. 
Prima secțiune, așa-zisa secțiune de antrenament, intitulată „Plus-minus poezie”, rezervată elevilor din clasele V-VI, se va desfășura în luna aprilie la Focșani, iar celelalte trei, la București, în perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2014. Reprezentanții claselor a VII-a și a VIII-a vor participa la secțiunea de exercițiu, iar cei din clasele IX-XII, la secțiunea de performanță.
În foto, o avem pe Anca Itu (din a VII-a A), de la Școala Gimnazială „Dacia”, alături de profesoarele sale de română și matematică, doamnele Diana Simina și Emilia Iacob.  
Anca, Andreea, Roxana și Camelia, noi vă urăm să vă întoarceți laureate de la București! Ovidiu DAN

Trimite email

duminic, 21 iulie 2019