Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Târgul de voluntariat - „Voluntariat... Vreau să mă implic!”

Luni, în Sala de festivități a C.N. „E. Gojdu”

Târgul de voluntariat - „Voluntariat... Vreau să mă implic!”

Luni, 20 ianuarie 2014, va avea loc evenimentul „Voluntariat... Vreau să mă implic!” în sala de festivități a Colegiului Național „Emanuil Gojdu” din Oradea, începând cu ora 15.00.

Tinerii bihoreni sunt așteptați să se informeze în legătură cu proiectele desfășurate de diferitele instituții sau organizații non-guvernamentale din județ și despre modul în care se pot implica în activitățile acestora ca voluntari.
Printre participanții la Târgul de voluntariat se numără Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”, Teatrul „Regina Maria”, alături de trupa Arcadia, Organizația Cercetașii României, Fundația Ruhama, Asociația SOS Autism Bihor, Centrul de Voluntariat Sigur.info Oradea, AIESEC Oradea, Fundația Ecotop, Youthbank Oradea, Hospice Emanuel și Fundația Comunia.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean al Elevilor Bihor și are drept scop încurajarea activităților filantropice, de voluntariat și participare publică prin atragerea atenției comunității asupra potențialului societății civile.
De asemenea, și Consiliul va avea un stand în cadrul târgului de voluntariat unde participanții se vor putea interesa privind rolul acestei structuri în viața școlară.
Așteptăm, așadar cu drag pe cei interesați de voluntariat să se alăture inițiativei noastre luând parte la eveniment!
Alexandra Ruhama Daragiu,
președinte al CJE Bihor

Trimite email

miercuri, 16 octombrie 2019