Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bogdan Pater a fost ales ambasador al Valorilor Olimpice

Și Cercetășia este o cultură a păcii

Bogdan Pater a fost ales ambasador al Valorilor Olimpice

Un cercetaș orădean a fost ales de către Renault România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) drept ambasador al Valorilor Olimpice.

După ce în 2012, Bogdan Pater, responsabil de Comunicare Online în cadrul Organizației Naționale „Cercetașii României” a fost ales ambasador al Valorilor Olimpice, anul acesta a fost invitat alături de Alin Moldoveanu – campion olimpic la tir și Andreea Esca - speaker și promotor al Valorilor Olimpice, la evenimentul de prelungire a parteneriatului dintre Renault și COSR.
Bogdan Pater, cercetaș de peste 12 ani, este dedicat trup și suflet ideii de a schimba lumea în care trăiește într-una mai bună. În ultimii trei ani, Bogdan a fost implicat în campanii de comunicare online pentru evenimente, companii și ONG-uri.
„Asemenea Olimpiadei, și Cercetășia este o cultură a păcii. Cu peste 40 de milioane de membri, în 219 țări și teritorii, Cercetășia este o mișcare deschisă oricui, indiferent de etnie, religie sau naționalitate. Atât Cercetășia, cât și Olimpiada sunt forțe sociale. Ele transmit metode pozitive precum lucrul în echipă, implicarea în comunitate sau acceptarea și înțelegerea celor din jur. Ambele oferă instrumente de formare ca lideri și cadrul în care copiii și tinerii să se formeze ca lideri”, a declarat Bogdan Pater la eveniment.
Renault România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român au semnat în data de 25 noiembrie 2013 un parteneriat pentru patru ani. El reprezintă continuarea bunei colaborări din 2012, când Renault a susținut și promovat valorile olimpice și a recompensat performanțele sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Londra.
În cadrul noului parteneriat, Renault se angajează să susțină inițiativele Comitetului Olimpic și Sportiv Român în perioada 2013-2016. Un prim pas a fost făcut deja prin punerea la dispoziție a unei flote de autoturisme. În plus, Renault își manifestă intenția de a recompensa sportivii români ce vor fi medaliați la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.
Adrian Șuhanea,
Președinte al Organizației Naționale Cercetașii României - Centrul Local Oradea

Trimite email

joi, 1 octombrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!