Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Etapa zonală a concursului „Educația rutieră - educație pentru viață”

Astăzi, se desfășoară, la Suplacu de Barcău

Etapa zonală a concursului „Educația rutieră - educație pentru viață”

În cadrul proiectului privind siguranța rutieră „Stop accidentelor rutiere - Viața are prioritate!”, Inspectoratul de Poliție al județului Bihor, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Bihor, organizează în perioada 4 aprilie – 8 iunie 2008, concursul de siguranță rutieră „Educația rutieră – educație pentru viață”, adresat copiilor din clasele IV - VIII.

Scopul concursului este formarea unui comportament rutier responsabil, pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație, pentru a preveni producerea accidentelor de circulație cu victime din rândul populației școlare.
În cadrul concursului, elevii participanți vor avea de trecut mai multe probe: proba teoretică, în vederea verificării cunoștințelor privind normele rutiere; parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon; respectarea regulilor de circulație de către bicicliști, în parcul școală.
Etapele zonale ale concursului de educație rutieră se vor desfășura după cum urmează:
în 4 aprilie – la Suplacu de Barcău; în 10 aprilie – la Valea lui Mihai; în 15 aprilie – în municipiul Salonta; în 17 aprilie – la Tinca; în 6 mai – la Vașcău; în 15 mai - în municipiul Beiuș; în 22 mai – la Șuncuiuș; în 29 mai – în municipiul Oradea.
Etapa județeană a competiției, la care vor participa echipajele câștigătoare ale etapelor zonale, va avea loc în intervalul 6 - 8 iunie, la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din municipiul Oradea. (Ioana INDRIEȘ)

Trimite email

luni, 30 martie 2020