Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Expoziție” de ... jurnale

La clasa a III-a B, de la Școala „Octavian Goga” din Oradea

„Expoziție” de ... jurnale

În clasa a III-a B de la Școala cu clasele I-VIII „Octavian Goga” din Oradea, fiecare elev al învățătoarei Floare Vaș deține un jurnal în care notează cele mai interesante evenimente din viața sa, întâmplări șocante...

Jurnalul meu
La activitatea desfășurată în cadrul comisiei metodice a învățătorilor (claselor a II-a și a III-a), învățătoarea Floare Vaș le-a propus elevilor săi din clasa a III-a B, ca fiecare să gândească și să realizeze un jurnal al său.
Ideea a pornit de la lecția „Cartea”, la obiectul „Limba română”, în care la activitatea de portofoliu se cerea  
confecționarea copertelor unei cărți cu titlul „Jurnalul meu”, iar la autor trebuia ca fiecare să-și scrie numele, devenind astfel autorul de drept al jurnalului...
Competiția odată lansată i-a pus în situația de a crea, pentru început, cele mai interesante coperte, urmând ca și la conținut, fiecare să încerce să impresioneze și chiar să șocheze. S-a sugerat ca fiecare text al întâmplării să fie însoțit de un desen sugestiv.
Cu siguranță, printre operele „jurnaliștilor” clasei a III-a B se vor găsi și compuneri demne de a fi publicate. Îi așteptăm! (Ovi DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Expoziție” de ... jurnale.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 21 august 2019