Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

E.S. Joanne Lemay, ambasadorul Canadei, a fost primită de prefectul județului Bihor

Luni,

E.S. Joanne Lemay, ambasadorul Canadei, a fost primită de prefectul județului Bihor

Luni, 27 ianuarie 2014, o delegație a Ambasadei Canadei la București a fost primită de dl. Claudiu Adrian Pop, prefectul județului Bihor.

Delegația a fost condusă de E.S. Joanne Lemay, ambasadorul Canadei la București, însoțită de dl Neil Swain, consilier comercial în cadrul Ambasadei.
Cu această ocazie, E.S. Joanne Lemay a subliniat faptul că este prima sa vizită în județul Bihor.
Excelența Sa a mulțumit dlui prefect pentru sprijinul acordat investitorilor canadieni în județul Bihor, unii dintre aceștia urmând să marcheze un deceniu de prezență și dezvoltare în județul nostru.
Dl. Claudiu Pop a prezentat proiectele mari de investiții ale județului, propunând Excelenței Sale căi de colaborare în domenii cum ar fi: turismul, transportul aerian și rutier, exploatarea minieră.
Delegația canadiană s-a arătat interesată de investițiile canadiene realizate în județul Bihor, doamna ambasador exprimându-și interesul pentru organizarea, în viitor, a unei întrevederi cu investitorii canadieni în județul nostru.
Excelența Sa a menționat acordul comercial, de principiu, negociat între Uniunea Europeană și Canada care va liberaliza serviciile comerțul și accesul la achizițiile publice între cele două entități, beneficiară a acestuia fiind și România.
Claudia Timofte,
director Cancelarie
Prefectura Bihor

Trimite email

miercuri, 15 iulie 2020