Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Cambridge English Exams – Seminar Day”

În cadrul proiectului „Primăvara, înfloresc examenele Cambridge!”

„Cambridge English Exams – Seminar Day”

Sala mare a Primăriei Oradea a fost joi, 23 ianuarie 2014, gazda seminarului-eveniment „Cambridge English Exams – Seminar Day”.

Primăria Oradea, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, în colaborare cu Cambridge English Language Assessment, EUROLINGVA Examinations Centre și Liceul Teologic Baptist „Emanuel” au fost partenerii unei manifestări unice în Bihor. Profesorii de limba engleză din județ au avut prilejul de a fi partenerii de discuție ai unuia dintre cei mai renumiți consultanți ai Universității din Cambridge, domnul Bob Obee, autor al unora dintre manualele după care învață și elevii noștri. 
Domnul viceprimar Ovidiu Mureșan a subliniat importanța pe care o acordă Primăria Oradea procesului de îmbunătățire a calității educației, iar doamna Anca Mile, inspector școlar de specialitate pentru limbi moderne, și dl pr. prof. Florin Negruțiu, inspector școlar de specialitate pentru proiecte educaționale, au explicat importanța studierii limbii engleze și a certificării cunoștințelor prin intermediul examenelor Cambridge.
Ioana Pantor, managerul departamentului de examinare Cambridge din cadrul EUROLINGVA, a apreciat deschiderea orădenilor spre examenele cu recunoaștere internațională și, mai ales, spre varianta modernă, pe computer, a acestora. Totodată, a mulțumit direcțiunii Liceului Teologic „Emanuel”, reprezentată de domnul director Iosif Curta, pentru tot sprijinul pe care l-a acordat de-a lungul timpului organizării sesiunilor de examen Cambridge în această școală.
Bob Obee, Professional Support Leader pentru Speaking Tests în sud-estul Europei și consultant pentru curriculum în proiecte lingvistice internaționale pentru Cambridge English Language Assessment, a fost plăcut impresionat de profesorii de limba engleză din Bihor, menționând totodată importanța deținerii unui certificat Cambridge de către orice tânăr care dorește să studieze în străinătate sau să își găsească mai ușor un loc de muncă.
Examenele Cambridge English sunt disponibile pentru toate grupele de vârstă și o multitudine de categorii socio-profesionale, fiind susținute în fiecare an de peste 4 milioane de candidați din întreaga lume. Cu o vechime de peste 100 ani și recunoaștere mondială, examenele Cambridge (PET, FCE, CAE, CPE) sunt recunoscute și la Bacalaureat ca și echivalare a probelor lingvistice la limba engleză.
În cadrul proiectului „Primăvara, înfloresc examenele Cambridge!”, elevii orădeni au posibilitatea susținerii acestor examene la prețuri mai mici, prin intermediul EUROLINGVA. Detalii suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.eurolingva.ro
Ioana Pantor
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Cambridge English Exams – Seminar Day”. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

sâmbătă, 14 decembrie 2019