Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Handbal în Țara Beiușului – etapa pe sector (Beiuș)

Vineri, la C.N. „Samuil Vulcan”

Handbal în Țara Beiușului – etapa pe sector (Beiuș)

Vineri, 31 ianuarie 2014, în sala mare de sport a Colegiului Național „Samuil Vulcan” a avut loc Olimpiada Națională a Sportului Școlar la handbal gimnaziu, etapa pe sectorul Beiuș.

Etapa competițională a fost organizată de membrii catedrei de educație fizică și sport a gazdelor. 
S-au întrecut în competiție 108 jucători de la școlile gimnaziale din Curățele (antrenor prof. Moza Florina), Dobrești (prof. Icobescu Mărioara), Răbăgani (prof. Bitea Anca), Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” (prof. Cata Florin), Liceul Vocațional Pedagogic „Nicolae Bolcaș” (prof. Tirpe Florin) și Colegiul Național „Samuil Vulcan” (prof. Coroiu Marcel și prof. Popa Bota Ioan). 
Arbitrii Tăutu Alin, Degău Cristian, Coroiu Marcel și Popa Bota Ioan, profesori de educație fizică și sport din zonă, au avut grijă ca fairplay-ul să fie la el acasă pe teren.
De remarcat este faptul că anul acesta fetele au fost mai atrase de jocul de handbal, toate cele șase școli menționate având echipe în concurs, pe când doar școlile gimnaziale din Răbăgani, Curățele și Beiuș au fost reprezentate și de băieți.
Câștigătorii etapei zonale
Fete:
Locul I – Colegiul Național „Samuil Vulcan” Beiuș
Locul al II-lea – Școala Gimnazială  „Nicolae Popoviciu” Beiuș
Băieți:
Locul I - Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu” Beiuș
Locul al II-lea – Școala Gimnazială Răbăgani.
Felicităm toți participanții care, practicând un joc sportiv, câștigă câteva calități importante: disciplină, ambiție, dăruire…
Copiii din zona Beiușului care doresc să practice handbalul sau fotbalul pot să se înscrie la Clubul Sportiv Școlar de la Colegiul Național „Samuil Vulcan”.
Prof. Marcel Coroiu
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Handbal în Țara Beiușului – etapa pe sector (Beiuș).
 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 22 octombrie 2019