Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

M.Ed.C.T. | Conectarea la Internet a școlilor din țară

MECT alocă fonduri (pentru)

Conectarea la Internet a școlilor din țară


15.08.2007
5.024 de unități de învățământ cu personalitate juridică din țară vor beneficia de fonduri pentru a-și asigura conectarea la Internet. Ministrul Educației, Cristian Adomniței, a emis ieri, 14 august, un ordin prin care a fost aprobată suma de 2.260.800 RON în vederea conectării la Internet a 5.024 de unități de învățământ cu personalitate juridică și a unor unități conexe ale învățământului preuniversitar. ...citeste


 

duminică, 27 septembrie 2020

Poza zilei

Elena - absolventa de aur a familiei Avram!

Astăzi (joi, 24 septembrie 2020), aveam să-i cunoaștem pe absolvenții de 10 ai Bihorului, care au fost premiați cu diplome și sume de bani, potrivit bunelor rânduieli instituite pentru a stimula competiția și performanța.
Printre cei 19 absolvenți de aur ai Bihorului (cinci absolvenți de liceu și 14 absolvenți de gimnaziu), se numără și Elena Avram, absolventă de 10 a Colegiului  Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.
Întâmplarea a făcut ca după premiere, să o revăd pe Elena, alături de părinții săi, fericiți, în grădinița de flori a gospodăriei, unde tatăl tocmai și-a propus o ,,ședință foto".
Cum să nu fie fericiți mami și tati cu fetița lor de aur!
(OviDan)