Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La împlinirea a 30 de ani de existență

Joi și vineri - „Zilele școlii” la „Octavian Goga” din Oradea

La împlinirea a 30 de ani de existență

Joi și vineri (15 și 16 mai 2014), Școala Gimnazială „Octavian Goga” din Oradea a îmbrăcat haine de sărbătoare, la aniversarea celor 30 de ani de existență a școlii și 17 ani de când poartă numele poetului „pătimirii noastre”.

Nu întâmplător, programul celor două zile a cuprins peste 30 de activități diverse: concursuri pe diferite teme, spectacole de dans și muzică, jocuri, ateliere de creație, expoziții, concursuri și întreceri sportive, după cum avea să sublinieze în cuvântul său directorul școlii, dl prof. Ioan Mocan.
„Vor fi înmânate peste 200 de premii pentru elevii și preșcolarii participanți.În careul festiv, în cadrul expunerii „Școala Octavian Goga - 30 de ani de existență, întoarcere în timp, prezent și perspectivă”, au fost felicitați toți elevii, precum și cadrele didactice, „pentru modul în care s-au implicat în activitățile organizate, pentru felul în care își exprimă astfel respectul, mândria că aparțin acestei școli”, a mai spus dl director.
În arcul peste timp la care a făcut referire, domnia sa a vorbit despre formarea a peste 4 mii de absolvenți, dintre care unii au ajuns: medici, economiști, informaticieni, juriști, cadre didactice, muncitori cu înaltă calificare.
La formarea lor au pus umărul aproape 400 de învățători și profesori.
La rândul său, dl inspector școlar Silviu Torjoc avea să remarce o coincidență fericită în prezența domniei sale la evenimentele de peste ani marcate acum: „Întâmplarea face că acum 30 de ani, când s-a inaugurat această școală, eu, personal, am fost aici. Întâmplarea face că acum 17 ani, când i s-a dat această denumire, de „Octavian Goga”, am fost aici. Astăzi, când se împlinesc 30 de ani de la inaugurarea acestei școli, sunt aici și îmi pare foarte bine”. Cunoscând activitatea și rezultatele obținute de elevii și dascălii școlii, dl inspector i-a felicitat, la ceas aniversar, atât pe elevi, cât și pe profesori și părinți. Felicitări și mulțumiri au primit elevii, conducerea școlii și dascălii și din partea părinților, prin vocea autorizată a președintelui Comitetului reprezentativ al părinților, dl Dacian Susa.
După programul artistic prezentat în careul festiv, organizat în curtea școlii, aveam să participăm la inaugurarea „Bucătăriei fermecate”, un atelier pentru activități culinare destinat elevilor, unic în felul său în mediul școlilor orădene, înființat și dotat prin contribuția unor generoși sponsori.
Ovidiu Dan
P.S. Pentru mai multe poze (54 de poze), accesați Galeria foto: La împlinirea a 30 de ani de existență.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019