Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Stiri

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
13 aprilie 2024

Concurs național pentru profesori, în programul LifeLab.

Premii pentru cadrele didactice care documentează și argumentează folosirea la clasă a fișelor educaționale cu aplicații practice de educație financiară la mai multe discipline
Banca Comercială Română (BCR) anunță extinderea programului LifeLab la nivel național, potrivit comunicatului de presă transmis cu ocazia Zilei Educației Financiare. Proiectul își propune să recompenseze profesorii care integrează noțiuni de educație financiară și discuțiile despre bani și comportamente financiare responsabile în predarea disciplinelor lor, la clasă.
Petiția pentru introducerea educației financiare în materiile predate la școală este deschisă și sunt invitați să o semneze cei care vor să susțină această schimbare.
Se pot înscrie toți profesorii care vor să le ofere elevilor lor abordări interesante, captivante și ancorate în realitate, chiar la disciplinele pe care le predau, indiferent de ciclul de învățământ, din orice școală și grădiniță.
Pentru a se înscrie, trebuie doar să își creeze un cont pe platforma Școala de Bani, să descarce materialele educaționale deja publicate în proiectul LifeLab, potrivite pentru materia pe care o predau și să le aplice la clasă.
Evident, profesorii care se înscriu trebuie să documenteze acest demers didactic prin fotografii sau clipuri video, realizate în timpul implementării fișelor la ore, să urce fișierele pe un link de transfer. Apoi, datele profesorului și o mică descriere despre cum a decurs ora și link-ul de transfer vor trebui completate pe pagina proiectului.

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
28 martie 2024

Regulile pentru gradația de merit a profesorilor se vor modifica „într-un timp relativ scurt”, anunță Ligia Deca: Nu putem să venim cu revoluții acolo
Ligia Deca, ministrul Educației, a declarat luni, 25 martie, în cadrul unei conferințe de presă, că metodologia gradației de merit pentru profesori va fi revizuită și „e un ordin de ministru care trebuie emis într-un timp relativ scurt”. Pe 11 martie 2024, Ligia Deca spunea că în Ministerul Educației au loc discuții în prezent cu privire la „regândirea gradației de merit” și „regândirea treptelor de salarizare” a profesorilor.
Amintim că ordinul de ministru cu noile reguli pentru gradația de merit a profesorilor, programat să apară de Ziua Păcălelii, în acest an, a fost mutat pe 2 aprilie de Ministerul Educație, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial.
Ministrul Educației a spus luni că lucrează cu specialiștii OCDE pentru un cadru de evaluare de performanță potrivit pentru România: „Un alt sfat al lor este ca acest cadru să nu fie implementat brusc. Este nevoie de pilotare, este nevoie de timp de acomodare și este nevoie de predictibilitate pentru cadrele didactice”, a spus Deca.
„Prima discuție pe care o avem în acest sens este cea legată de revizuirea metodologiei gradației de merit, e un ordin de ministru care trebuie emis într-un timp relativ scurt. Și acolo avem prima discuție. Sigur, nu putem să venim cu revoluții acolo, pentru că, practic, e nevoie de un pic de timp să mergem pe recomandările OCDE.
Recomandările OCDE vorbesc și despre corelarea etapelor de promovare în carieră cu standarde profesionale, deci este vorba de o construcție a carierei didactice mai amplă, este vorba de timp pentru a putea avea rezultate obiective, de tipul evaluării standardizate pentru elevi, ca să poți să ai oglinda valorii adăugate la clasă. Și ne propunem, sigur, să venim cu o serie întreagă de propuneri, dar, din nou, aceste schimbări nu se pot întâmpla peste noapte”, a precizat Ligia Deca...

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
12 martie 2024

Peste 12.000 de profesori și aproape 170.000 de elevi și studenți, parte din proiectele educaționale ale organizației Școala de Valori, în cei 14 ani de activitate (P)
Într-o lume într-o continuă schimbare, Școala de Valori continuă și ea să își împlinească misiunea de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor vieți. Cu o experiență de 14 ani în crearea de proiecte educaționale, Școala de Valori a impactat pozitiv viața celor aproape 170.000 de elevi și studenți, precum și a celor aproximativ 12.000 de profesori.
Școala de Valori este o asociație non-guvernamentală înființată în 2009, care și-a oficializat activitatea în 2010, începând cu proiectul GROW, acum cunoscut sub numele de growedu.ro. Începând cu anul trecut, asociația și-a extins misiunea și în Diasporă. L’école des Valeurs este primul avanpost Școala de Valori în spațiul european, cu scopul de a susține dezvoltarea personală și profesională a românilor care trăiesc în Diasporă: https://lecoledesvaleurs.eu/ .

Școala de Valori rămâne implicată în susținerea educației la nivel european și în implementarea de proiecte Erasmus Plus, cu accent pe integrarea tinerilor pe piața muncii, deoarece învățarea continuă centrată pe valori este cheia cu care tinerii pot să-și atingă sau, de ce nu, să își depășească potențialul maxim.

În decursul celor 14 ani, Școala de Valori a fost alături de elevii din școala primară la cei din liceele tehnologice sau teoretice, i-a susținut în procesul de alegere a traseului educațional și de carieră. Studenții au cunoscut procesul de transformare al proiectelor Școala de Valori și, acum, sunt gata să fie antreprenori sau angajați cu competențe antreprenoriale, care știu că locul lor este într-un domeniu care să fie în armonie cu abilitățile lor personale. Pentru că profesorii sunt cheia dezvoltării elevilor, Școala de Valori se implică în crearea unor experiențe educaționale unice, interactive și inspiraționale, care vizează nu doar formarea inițială dar și pe cea continuă, adresând competențele de care au nevoie pentru a lucra cu elevii contemporani.

Credem cu tărie în puterea oamenilor de autodepășire...

Oră de bilanț la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu

Medalii, premii și mențiuni obținute la olimpiade și concursuri școlare și extrașcolare

Oră de bilanț la Școala Gimnazială „Nicolae Popoviciu

Ca la fiecare sfârșit de an școlar, facem un bilanț a ceea ce am reușit să realizăm din ceea ce ne-am propus. Și-n acest an școlar elevii noștri, îndrumați de un colectiv de cadre didactice bine pregătite, a adus cinste școlii noastre prin rezultatele obținute.

Este cunoscut faptul că, după multă muncă vine și răsplata. Răsplata noastră, a dascălilor, constă în rezultatele elevilor, în reușita copiilor pe care îi educăm și îi îndrumăm.
Honoré de Balzac spunea: „Învățătura trebuie transformată în fapte; altfel se șterge".
Noi, am pus pe hârtie faptele, respectiv rezultatele notabile ale elevilor noștri, pentru a rămâne mărturie peste ani.
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ
Evaluare în Educație - Limba Română, etapa a II-a
Locul I - 100 puncte - medalie de aur
Lucuța Luca, clasa I A, Szilveszter Paul, clasa a II-a B, Incer Maia, clasa a VI-a B
Locul al II-lea - 99 puncte - medalie de argint
Buz Alexia, clasa I A, Roman Paul Romulus, clasa a IV-a B
Locul al III-lea - 98 puncte - medalie de bronz
Truța Andrada, clasa I A, Barna Eduard, clasa a V-a A, Blaga Anemona, clasa a VI-a B, Podilă Teodora, clasa a VII-a C
Olimpiada de Limbă, Comunicare și Literatura Română, etapa județeană
Mențiune: Bara Maria, clasa a VI-a B
Olimpiada de Lingvistică
Mențiuni: Barna Eduard, clasa a V-a A, Brad David, clasa a V-a A, Țiț Dragoș, clasa a V-a A
Comper - Comunicare, etapa II
Premiul I:  91 - 100 puncte
CP A: Bonchiș Andrei Vlad, Cata Ștefania Ioana, Curta Carla Roberta, Ghenț Ioan Alexandru, Pordea Teodora Maria, Stanciu Sorin Gabriel, Straca Dumitru Mihail, Tanasov Anastasia, Orha Camelia Florina
CP B: Bornuz Alexandru, Bozga Alexandra, Chebeleu Denis, Chira Eduard, Cuc Ionela-Alisia, Fuciu Luca, Hus Sergiu, Jolța Miriam, Kiss Robert, Mihale Anamaria, Morar Darian, Peter Ștefan, Pintin Carina, Plăieșu Alexia, Sere Alisia, Stanciu Diana, Zsura David
Clasa I A: Mortan Răzvan,  Banda Ana-Maria, Buz Alexia, Hora David, Lucuța Luca-Radu, Truța Andrada
Clasa I B: Brumă Natalia, Avram Oriana, Vandici Patricia, Țiboc Louana, Sferle Ramona, Pavel Georgiana Camelia, File Paul, Lezeu Anamaria
Clasa a II-a B: Bota Luca, Degău Cristian, Kiss Krisztian, Szilvester Paul
Clasa a II-a C: Tempelean Rebeca Maria, Fășie Raul, Pălcuțiu Angelina, Zahan Iasmina, Ciorna Elena, Hus Sorana, Popa Mario, Macovei Alexandra
Clasa a IV-a B: Videcs Anda, Roman Paul
Premiul al II-lea: 81 - 90 puncte
CP A: Ardelean Dragoș Ioan, Cornea Bogdănel Florin, Horvath Kristina Debora, Iovan Alexandra, Magda Andreea Miruna
CP B: Adochiței Alexandru, Ignat Răzvan, Mașcaș Sebastian, Trînc Beatriz
Clasa I A: Tal Paul, Matiu Oana, Vura Robert
Clasa I B: Andrău Antonio, Andrău David, Solonca Alexandra
Clasa a II-a B: Banda Vanessa, Boț Raluca, Martin Ștefan, Nicoraș Andrei, Tirla Răzvan, Urs Vanessa
 Clasa  a II-a C: Borha Bianca,  Groza Romeo, Mladin Alexandra, Pașcondea Ariadna, Licuriceanu Lucas, Boruț Anamaria, Roman Eduard, Oraș Dalia, Oraș Daria, Laboș Vlad
Clasa a IV-a B: Rostaș Miruna, Coste Raluca
Clasa a VII-a C: Criste Henrieta Cristina, Podilă Teodora, Boroș Johanna
Premiul al III-lea: 71 - 80 puncte
CPA: Buda Denis Andrei, Ciobota Andreea Ștefania, Ciupa Andei, Popa-Iacob Sonia, Rada Luca Ștefan
CPB: Borza Daciana
Clasa I A: Duma Andrei, Nicorici Luca
Clasa a IV-a B: Olah Codruț, Zauner Gabriel
Clasa a VII-a C: Bocoiu Andrada, Gabor Anamaria, Barabasz Natalia, Szarvadi Beatrix, Hinț Marius, Burtic Denisa, Torok Gustav
Mențiuni: 60 - 70 puncte
Clasa I A: Drăgoi Bianca, Mortan George,  Dritan Bogdan, Lingurar Valentin, Ciorna Raul
Clasa a IV-a B: Tomescu Cristian
Clasa a II-a B: Olteanu Fabian
Clasa a VII-a C: Pașca Robert, Sârb Alin
Comper - Comunicare, Etapa națională
Premiul I
Clasa I A: Mortan Răzvan
Clasa a II-a C: Ciorna Elena, Fășie Raul, Pălcuțiu Angelina, Zahan Iasmina
Premiul al II-lea
Clasa a II-a C: Hus Sorana
Clasa a VII-a C: Podilă Teodora
Mențiune
Clasa a VII-a C: Criste Henrieta, Boroș Johanna
Concursul Național ortografie.comunicare.ro
Premiul I
Clasa a II-a B: Bota Luca, Szilvester Paul
Clasa a II-a C: Pălcuțiu Angelina, Hus Sorana, Zahan Iasmina, Fășie Raul, Ciorna Elena
Clasa a III-a B: Terebenț Roxana, Popa Iulia 
Clasa a IV-a B: Roman Paul Romulus
Premiul al II-lea
Clasa a II-a B: Banda Vanessa,
Clasa a II-a C: Macovei Alexandra, Mladin Alexandra
Clasa a III-a A: Ciorna Alexandra Miruna
Clasa a III-a B: Ciocan Ariana
Premiul al III-lea
Clasa a II-a B: Bara Ioan, Degău Cristian, Kiss Krisztian
Clasa a III-a A: Horge Teodora
Clasa a III-a B: Știube Denis, Forogău Teodora, Boldor Alexia
Mențiuni
Clasa a II-a B: Nicoraș Andrei
Clasa a III-a A: Iga Viviana Miruna
Clasa a VI-a A: Tripon Daniela, Mara Teodora, Pirtea Nicoleta, Ganea Teofil, Bolcaș Daniel
Concurs de lectură Poveștile cangurului
Excelent
CP A: Bonchiș Andrei Vlad, Cata Ștefania Ioana, Curta Carla Roberta, Ghenț Ioan Alexandru, Pordea Teodora Maria, Stanciu Sorin Gabriel, Straca Dumitru Mihail, Tanasov Anastasia, Ardelean Dragoș Ioan, Cornea Bogdănel, Iovan Alexandra, Magda Andreea Miruna, Pordea Teodora Maria, Crăciun Darius Ionuț, Balint Jurcă Andreea, Brădău Anamaria, Buda Denis Andrei, Bărcaș Sofia Andreea, Crăciun Darius, Horvath Krisztina, Laza Alexia, Orha Camelia, Popa Iacob Sonia, Rada Luca
Clasa a II-a B: Bara Ioan, Bota Luca, Degău Cristian, Kiss Krisztian, Nicoraș Andrei, Olteanu Fabian, Tirla Răzvan, Szilvester Paul
Clasa a II-a C: Pălcuțiu Angelina, Pașcondea Ariadna, Fășie Raul
SM: Locse Mark, Miklo Andrea
Foarte bine:
Clasa a III-a B: Tăutu Daria
Clasa a III-a C: Liber Alexandra Valentina
SM: Pop Maia Antonia, Sucs-Nagy Henrieta, Olah Johanna, Krișto Robert Rareș
Concurs Național de Limba română EUCLID, etapa a II-a
Premiul I
Clasa I A: Buz Alexia, Lucuța Luca, Mortan Răzvan, Hora David, Banda Ana-Maria, Tal Paul
Clasa I B: Vandici Patricia, Țiboc Luana, Avram Oriana, Andrău Antonio, Andrău David, Solonca Alexandra
Clasa a IV-a A: Boroș Nora, Farcaș Anna
Premiul al II-lea
Clasa a IV-a A: Laza Darius, Laza Anda
Premiul al III-lea
Clasa a IV-a A: Ciorna Emilia, Truță Giulia
Clasa a IV-a B: Coste Raluca
Mențiune
Clasa I B: Jurcă Daria
Elevi calificați pentru etapa finală a Concursului Național EUCLID
Clasa a II-a C: Ciorna Elena, Fășie Raul, Hus Sorana, Pălcuțiu Angelina, Zahan Iasmina, Popa Mario - 300 puncte, Mladin Alexandra - 294 puncte, Pop-Durina Alexandra - 290 puncte
Concurs internațional de creație literară Martor la tradiții
Premiul I: Ianoș Florin, clasa a III-a C
Concurs de creație literară Cartea, prietenii copilului
Premiul I: Liber Alexandra Valentina, clasa a III-a C
Premiul al II-lea: Podilă Teodora, Boroș Johanna - clasa a VII-a C
Premiul al III-lea: Gabor Anamaria - clasa a VII-a C
MATEMATICĂ
Olimpiada de matematică, etapa județeană
Mențiune: Pele Larisa, clasa a V-a A
Concursul de matematică Ștefan Musta
Premiul I: Țiț Dragoș, clasa a V-a A, Magda Georgia clasa a VIII-a C
Premiul al II-lea: Irimie Daria, clasa a V-a A
Premiul al III-lea: Brădău Florin, clasa a V-a A
Mențiune: Barna Eduard, Tiba Octavia - clasa a V-a A
Concursul de matematică Gordius
Locul IV și premiu la etapa finală: Pele Larisa, clasa a V-a A
Concurs național Magia numerelor
Mențiune: Roman Paul Romulus, clasa a IV-a B
Comper - Mate 2000, etapa I
Premiul I: 91 - 100 puncte
CP A: Bonchiș Andrei Vlad, Cata Ștefania Ioana, Ghenț Alexandru, Horvath Kristina, Straca Dumitru Mihail, Tanasov Anastasia, Pordea Teodora Maria, Orha Camelia Florina, Cornea Bogdănel Florin
CP B: Bozga Alexandra, Chebeleu Denis, Chira Eduard, Fuciu Luca, Hus Sergiu, Jolța Miriam, Kiss Robert, Mihale Anamaria, Peter Ștefan, Pintin Carina, Sere Alisia
Clasa I A: Hora David, Buz Alexia, Nicorici Luca, Truța Andrada, Vura Robert
Clasa I B: Sferle Ramona
Clasa a II-a B: Bota Luca, Degău Cristian, Kiss Krisztian, Szilvester Paul
Clasa a II-a C: Groza Romeo, Ciorna Elena, Hus Sorana, Fășie Raul 
Premiul al II-lea: 81 - 90 puncte
CP A: Curta Carla Roberta, Popa-Iacob Sonia, Magda Andreea Miruna, Ardelean Dragoș Ioan
CP B: Adochiței Alexandru, Balasz Andrada, Ignat Răzvan,
Clasa I A: Matiu Oana, Tal Paul
Clasa a II-a B: Bara Ioan, Nicoraș Andrei
Clasa a II-a C: Mladin Alexandra, Pașcondea Ariadna, Licuriceanu Lucas, Mitran Casian, Popa Mario, Tempelean Rebeca, Zahan Iasmina, Pălcuțiu Angelina, Macovei Alexandra
Clasa a IV-a B: Rostaș Miruna, Coste Raluca, Tomescu Cristian
Premiul al III-lea: 71 - 80 puncte
CP A: Balint Jurcă Andreea Roberta, Ciupa Andrei, Iovan Alexandra
CP B: Bornuz Alexandru, Mașcaș Sebastian, Stanciu Diana, Zsura David           
Clasa I A: Banda Ana-Maria, Lucuța Luca-Radu, Mortan Răzvan
Clasa a II-a B: Martin Ștefan
Clasa a IV-a B: Videcs Anda
Mențiuni: 60 - 70 puncte
CP B: Trînc Beatriz, Cuc Ionela-Alisia
Clasa I A: Drăgoi Bianca, Duma Andrei, Gabor Anton, Boloș Robert, Matei Rareș,  Mortan George, Păcurar Damian, Drițan Bogdan
Clasa a IV-a B: Olah David Codruț, Roman Paul, Zauner Gabriel, Coste Raluca
Cangurașul Matematician
Excelent
CP A: Bonchiș Andrei Vlad, Cata Ștefania Ioana, Curta Carla Roberta, Ghenț Ioan Alexandru, Pordea Teodora Maria, Stanciu Sorin Gabriel, Straca Dumitru Mihail, Tanasov Anastasia, Ardelean Dragoș Ioan, Cornea Bogdănel, Iovan Alexandra, Magda Andreea Miruna, Pordea Teodora Maria, Crăciun Darius Ionuț
CP B: Plăieșu Alexia, Chira Eduard
Clasa I A: Hora David, Matiu Ioana, Tal Paul, Buz Alexia, Lucuța Luca, Mortan George, Mortan Răzvan, Gabor Anton, Truța Andrada
Clasa I B: Pavel Georgiana, File Paul, Sferle Ramona
Clasa a II-a B: Bara Ioan, Bota Luca, Degău Cristian, Nicoraș Andrei, Szilvester Paul
Clasa a II-a C: Ciorna Elena, Fășie Raul
Clasa a III-a C: Ianoș Florin Gabriel, Liber Alexandra Valentina
SM: Szarvadi Arnold, Locse Mark, Olah Johanna
Foarte bine
CPA: Brădău Anamaria, Buda Denis, Ciobota Andreea, Ciupa Andrei, Rada Luca, Tanasov Anastasia
Clasa I A: Banda Ana-Maria, Nicorici Luca, Mada Alexandra
Clasa I B: Vandici Patricia, Țiboc Luana, Avram Oriana, Ganea Camelia, Solonca Alexandra, Jurcă Daria
Clasa a II-a B: Banda Vanesa, Kiss Kisztian, Olteanu Fabian
Clasa a II-a C: Macovei Alexandra, Borha Bianca, Oraș Daria, Pașcondea Ariadna
Clasa a III-a A: Iga Viviana Miruna, Ardelean Ioana, Horge Teodora
SM: Lorincz Boglarka, Pop Maia Antonia, Krișto Robert Rareș
Bine
Clasa a III-a A: Ciorna Alexandra, Rada Cărăbaș Ciprian
Clasa a III-a C: Lucuța Iulian Ștefan, Boroș Bulc Beniamin
Concurs național de matematică aplicată Cangurașul explorator
Excelent
CPB: Fuciu Luca, Kozma Alexandru, Chira Eduard, Kiss Robert, Sere Alisia
Clasa I B: Vandici Patricia, Andrău Antonio, Andrău David
Clasa a II-a C: Hus Sorana, Macovei Alexandra, Fășie Raul, Popa Mario, Pălcuțiu Angelina, Pașcondea Ariadna, Boruț Anamaria, Roman Eduard, Mladin Alexandra, Ciorna Elena, Laboș Vlad
Clasa a III-a A: Ardelean Ioana, Horge Teodora
Clasa a III-a B: Tăutu Daria
Clasa a IV-a A: Truță Giulia, Dan Burescu Maria, Farcaș Anna, Ciorna Emilia
Clasa a IV-a B: Roman Paul Romulus, Videcs Anda
Foarte bine
Clasa a II-a C: Pop-Durina Alexandra, Oraș Daria, Mitran Casian, Flore Iuliana
Clasa a III-a B: Burtic Adela, Goicovici David, Ivan Anamaria
Clasa a III-a C: Liber Alexandra Valentina
Concurs Național de Matematică EUCLID, etapa a II-a
Premiul I
Clasa I A: Hora David
Clasa I B: Avram Oriana, Brumă Natalia
Clasa a IV-a A: Laza Anda
Premiul al II-lea
Clasa a IV-a A: Boroș Nora
Etapa a III-a
Premiul I
Clasa a IV-a A: Boroș Nora, Farcaș Anna, Dan Burescu Maria
Premiul al II-lea
Clasa a IV-a A: Laza Darius, Truță Giulia
Premiul al III-lea
Clasa a IV-a A: Ciorna Emilia
RELIGIE
Olimpiada de Religie - etapa județeană
Premiul I: Bara Maria, clasa a VI-B, Hele Viorel, clasa a VII-a B
Mențiune: Brad Ștefan, clasa a V-a A, Țig Adelin, clasa a VII-a B
Concursul Micul creștin
Premiul I
Clasa  a II-a C: Pălcuțiu Angelina, Licuriceanu Lucas, Hus Sorana, Dumea Giulia
Clasa a II-a B: Bota Luca
Mențiune
Clasa a III-a C: Liber Alexandra Valentina
Premiul special al juriului
Clasa a III-a C:  Boroș-Bulc Beniamin
Concurs de creație literară și artistico-plastică „Dulce Românie, suflet românesc"
Premiul I
CP A: Bonchiș Vlad, Iovan Alexandra, Tanasov Anastasia, Pordea Teodora, Ardelean Dragoș, Cata Ștefania Ioana
CP B: Fuciu Luca, Sere Alisia, Plăieșu Alexia, Zsura David
Clasa I A: Matiu Ioana, Lucuța Luca
Clasa a II-a B: Bara Ioan, Boț Raluca, Kiss Krisztian
Clasa a II-a C: Pălcuțiu Angelina, Dumea Giulia
Clasa a IV-a B: Roman Paul Romulus
Premiul al II-lea
Clasa a II-a C: Fășie Raul
Premiul al III-lea
Clasa a II-a C: Borha Bianca, Zahan Iasmina
Concurs național de creație literară și plastică „Visul meu de copil"
Premiul I
Clasa a II-a B: Boș Raluca,
Premiul al III-lea
CP A: Bărcaș Sofia
CP B: Stanciu Diana
Clasa I A: Hora David
Clasa a II-a B: Lezeu Daria
Mențiuni
CP B: Peter Ștefan, Mihale Anamaria
Clasa I B: Pavel Georgiana
Clasa a II-a C: Macovei Alexandra
Concursul Național de creație literară și plastică „Poezia anotimpurilor"
Premiul I
Clasa a II-a C: Pălcuțiu Angelina, Fășie Raul - creație literară, Ciorna Elena, Hus Sorana - creație plastică
Concurs Național  „În lumea legendelor"
Etapa județeană: premiul I - Mladonickzy Ervin, clasa a III-a, SM
Etapa națională: mențiune - Mladonickzy Ervin, clasa a III-a, SM
Concurs de cultură generală Kurutty
Etapa pe zonă: premiul I - echipa Barangolók, premiul II - echipa Rügyek
Concurs național de recitare „Kányádi Sándor"
Etapa pe zonă și etapa pe județ - SM (secția maghiară)
EDUCAȚIE MUZICALĂ
Olimpiada de MUZICĂ, etapa județeană
Premiul I - Ansamblul „Cununița", Manea Adela, clasa a VI-a B, Morna Rafael, clasa a VIII-a C                                            
Premiul al II-lea - Burescu Tania, clasa a VI-a C
Premiul al III-lea - Bocoiu Andrada, clasa a VII-a C, Lăzău Miruna, clasa a VIII-a D, Jurca Tania, clasa a VII-a B
Festival - concurs „Oul de Paști"
Premiul I: Grup vocal „Cununița"
Festival-concurs „Tradiții și obiceiuri populare românești"
Premiul I: Secțiunea obiceiuri populare Ansamblul școlii „Cununița"
Premiul I: grup vocal Ansamblul școlii „Cununița"
EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT
Olimpiada Națională a SPORTULUI ȘCOLAR
Etapa județeană - cros: mențiune
Etapa locală - fotbal  - cls.I-IV și V-VIII- mențiune
Etapa locală - handbal - fete - locul II,  băieți - locul I
Campionatul național de copii - triatlon în sală, București- locul I- Dringo Mihăiță, clasa a VI-a C
Concurs județean - tenis de câmp - Cupa Voința - locul II - Incer Maia, clasa a VI-a B, locul III - Popa Miruna, clasa a III-a A
Campionatul național de karate - GHIMBAV- locul III - Cata Ioana - CPA
Locul III- echipa de sincron a școlii (Tiponuț Gabriel - clasa a III-a  A și Știube Denis - clasa a III-a B)
Concurs Național de EDUCAȚIE ECOLOGICĂ și colectare selectivă
Școala Zero Waste, ediția 2014, s-a obținut o mențiune și două premii de stimulare pentru primii trei elevi clasați pe școală
Vă doresc tuturor, elevi și colegi, o vacanță binemeritată!
Director,
profesor Adina-Ionela CIOLOȘ

Trimite email
vineri, 19 aprilie 2024, 16:25:36 Ora de vară a Europei de Est