Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Îndrăgostiți mai mult sau mai puțin celebri... de la „Traian Vuia”

Aseară, la „No Problem”

Îndrăgostiți mai mult sau mai puțin celebri... de la „Traian Vuia”

Joi seara (20 noiembrie 2008), elevii Colegiului Tehnic ”Traian Vuia” din Oradea au făcut show la discoteca „No Problem”, cu ocazia Balului bobocilor. Tot numărând și clasând boboci și vedete, organizatorii, orchestrați de prof. Voichița Darna și Luminița Ciugudean, ne-au oferit o seară autumnală încântătoare, cu perechi de îndrăgostiți mai mult sau mai puțin celebre, precum: Mutu și Consuelo, Antonio și Cleopatra, Romeo și Julieta, Majoreta și Vedeta liceului, Andreea Marin și Ștefan Bănică, Tarzan și Jane, Piranda și Vermorel, Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana...

O lume pestriță, în prezentare funny
Mutu și Consuelo (alias Andrei Pater și Larisa Chipe) au făcut jocul perechilor celebre din postura de moderatori.
Fiecare pereche s-a străduit să șocheze, atât prin costumație, cât și prin modul de prezentare. Originali, spontani, dezinvolți, actorii s-au confundat adesea cu personajele pe care le-au interpretat, chiar dacă nu au avut parte de aceeași soartă, în toate cazurile, precum Cleopatra și Antonio (Georgiana Câmpan – Ionuț Rainer) care au deschis spectacolul. Julieta (Roxana Tăut), cu toată mândria sa, a ajuns să îngenuncheze în fața balconului la care se cocoțase Romeo (alde Cosmin Mihele). Anca Tabora și Cătălin Bucurean și-au onorat rolurile de mari vedete ale vuiștilor, majoreta numărul unu și baschetbalistul campion. Frumoși și norocoși, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. (Anita Rogojan – Cătălin Suciu) ne-au arătat cum se manifestă dragostea lor... atunci când trece prin stomac. Din jungla- junglă, dintre fiarele sălbatice, ni s-au arătat în costumații provocatoare Tarzan și Jane (Vlăduț Ștrango – Andrada Juca). Tarzan ca Tarzan, dar Vermorel nu a fost ceea ce ați putea obține la o analiză „literară” școlărească, pentru că Vlad Pop a avut-o alături pe Piranda (Simona Avram) care i-a schimbat destinul și identitatea. Nici Făt-Frumos nu a fost cel pe care îl știți (Alin Andrei), iar Ileana Cosânzeana (Andreea Rogea) avea să rămână ca la dentist văzând cât e de „îndrăgostit” frumosul de o lighioană.
„Cățeluș cu părul creț” – un „șlagăr” de nota 10
Grație unor organizatori inspirați, care au strălucit la toate capitolele (Raluca Mihai, Ioana Caba, Laura Săsăran, Andrei Davidovici, Raul Berdea, Cristian Șuteu, Cezar Abrudan și Horațiu Bora), bobocii au avut parte de probe electrizante, de la dicție la poezie și cântec, exerciții pentru limbă și corzile vocale... Nici nu vă puteți închipui ce „șlagăr” cu lipici a ajuns banalul „Cățeluș cu părul creț”, interpretat în felurite maniere, în funcție de genul de muzică. Nu mai puțin gustate și antrenante au fost plimbatul oului fiert cu polonicul de către boboc și punerea oului decojit la „ghiozdan” de către boboacă ori proba de creație (de compus versuri, cu ajutorul unor cuvinte de sprijin).
Artiști de artiști... și 20 de milioane
De la un capăt la celălalt al balului, am văzut boboci artiști și artiști de artiști, din școală, trupa „All for dance” (Georgiana Meșter, Gabriela Popa și Andrei Davidovici, din a XII-a, cu patenerii lor de dans), gimnasta Andrada Popa, din a XII-a G (când gimnastă, când țigancă, Miss Highschool sau bebelușă a cârcotașilor), M & C și „Camuflații”...
La „Vuia”, balul e bal, iar premiile sunt de milioane, în bani și cadouri oferite de sponsori. Valoarea totală a premiilor se ridică, potrivit estimărilor făcute de consilierul educativ, la 20 de milioane de lei. Pentru eforturile depuse și reușita balului, toți cei care au contribuit la punerea în undă a întâmplării fericite de aseară de la „No Problem” vor beneficia de o excursie gratuită la Arieșeni.
Cei mai norocoși boboci
Așa după cum se obișnuiește la „Vuia”, la finalul întrecerii, dl director Dorel Șaitoș (președintele juriului) iese la înaintare pentru a face cunoscute numele câștigătorilor. Premierea reginei și regelui cade însă în sarcina celor care au purtat un an laurii pe fruntea lor, foștii Miss și Mister boboc – Denisa Comoți și Răzvan  Dume.
În această toamnă, înaltele titluri au fost cucerite de Andreea Marin (Anita) și Tarzan (Vlăduț); locul I a fost ocupat de Piranda și Vermorel (Simona și Vlad); pe locul II, s-au situat Romeo și Julieta (Cosmin și Roxana); pe III, s-au clasat Antonio și Cleopatra (Ionuț și Georgiana); premiul de popularitate a ajuns la cei mai frumoși și îndrăgiți boboci, Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana (Alin și Andreea); cea mai potrivită pereche – Majoreta și Vedeta (Anca și Cătălin B.); perechea funny – Tarzan și Jane (Vlăduț și Andrada); un curs gratuit M&Q – Andreea Marin și Ștefan Bănică (Anita și Cătălin S.).
Dacă ei sunt cei mai norocoși boboci, noi (privitorii și co-beneficiarii) am fost „răsfățații” balului, drept pentru care mulțumim și felicităm organizatorii și bobocii! (Ov. DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Îndrăgostiți mai mult sau mai puțin celebri... de la „Traian Vuia”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 23 octombrie 2019

Poza zilei

Lansare album de debut - Adrian Bojan

Ziua de 3 noiembrie 2019 va încununa pentru solistul de muzică populară Adrian Bojan nu mai puțin de șase ani de stăruință și muncă.
Acesta își va lansa albumul de debut intitulat „Maica me când m-o făcut", în cadrul unui eveniment organizat de Asociația ,,Culanii" Sânnicolau Român, în satul natal al acestuia, Sânnicolau Român.