Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Proiectul naţional ,,Donează sânge! Fii erou!”

A 6-a ediţie locală

Proiectul naţional ,,Donează sânge! Fii erou!”

Studentii voluntari ai Asociaţiei Studenţilor Mediciniști din Oradea (ASMO) organizează in perioada 3-7 decembrie 2018 a 6-a ediţie locală a proiectului naţional "Donează sânge! Fii erou!".

Pe lângă Oradea, campania se desfășoară și în alte 10 centre universitare din ţară şi anume: București, Cluj, Iași, Craiova, Brașov, Sibiu, Constanţa, Timișoara, Târgu-Mureș și Galați.
Proiectul "Donează sânge! Fii erou!"  își propune să promoveze spiritul civic al comunităţii noastre, a adevăratelor valori, prin organizarea unor activităţi de suflet.  Prin acest proiect se urmărește invingerea crizei de sânge cu care se confruntă spitalele românești, prin organizarea unei campanii de donare de sânge care se desfășoară pe parcursul a 5 zile la nivel naţional.
Dorim prin această campanie să informăm şi să sensibilizăm comunitatea, cu privire la actul donării și să mobilizăm cât mai mulţi oameni să vină să doneze sânge, să vină in sprijinul celor care au nevoie de transfuzii sangvine pentru a putea supraviețui, atât pe timpul desfășurării campaniei, cât și în afara acesteia. 
Voluntarii ASMO lucrează impreună cu voluntarii asociatiilor partenere pentru a transmite mesajul cât mai multor oameni și pentru a invita cât mai multa lume să se alăture cauzei noastre, să devină eroi! Asociațiile partenere implicate sunt : Crucea Roșie Oradea, Beard Brothers Oradea, SSCR Oradea, Uniunea studentilor din Oradea, ASEO (asociatia studentilor economisti din Oradea), ASIO (asociatia studentilor Ingineri din Oradea), ASFO (asociatia studentilor farmacisti din Oradea), ELSA (The European Law students' association Oradea), ALUMNI, ASUO.
Avem nevoie de susţinerea tuturor pentru succesul acestui proiect. Dorim să vă avem alături într-un număr cât mai mare în atingerea obiectivelor noastre: de a modela comunitatea, de a promova valorile sociale prin susţinerea şi salvarea vieţilor omenești.
O unitate de sânge donată salvează trei vieți ! Salvează trei oameni care au nevoie de transfuzii de sânge pentru a putea supraviețui.
DONEAZĂ SÂNGE!! FII EROU !!
Locaţie eveniment: Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, strada Louis Pasteur, nr.30, în perioada 3-7 decembrie 2018 între orele 7:30-11:30.
Informaţii online: pagina proiect local: http://facebook.com/doneaza.oradea
Organizator local: ASOCIAŢIA STUDENŢILOR MEDICINIŞTI DIN ORADEA (ASMO), mai exact de către Departamentul de Sănătate Publică (SCOPH),
Parteneri: Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, Universitatea din Oradea/Facultatea de Medicină şi Farmacie, Clinica Lavinia Davidescu, CSM ORADEA, Steam Pub.
 Sponsori: FLONUT print , Plăcitntescu , SYKES
Sponsori nationali :Terapia (P.L.)

Trimite email

mari, 18 decembrie 2018

Poza zilei

Drumul bihorenilor la Alba Iulia

Revista ,,OviDan" nr. 197 cuprinde însemnări, gânduri, impresii, versuri și fotoreportaje despre Drumul bihorenilor la Alba Iulia, în 24 și 25 noiembrie 2018, acțiune organizată de Uniunea ,,Vatra Românească", Filiala Bihor, din inițiativa prim-vicepreședintelui Ioan Chivari.
Revista a ieșit pentru prima oară în 20 de pagini, din care patru pagini color.