Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Clasele I și a II-a B au organizat Carnavalul prăjiturilor

Astăzi (vineri), de Ziua Școlii, la Liceul Teoretic German ,,Friedrich Schiller”

Clasele I și a II-a B au organizat Carnavalul prăjiturilor

Ca fostă ,,lăzăristă", Gelina-Valentina Farcaș știe ce înseamnă să pui la cale un carnaval al prăjiturilor de Ziua școlii; iar colega sa, Anca Banciu, de la clasa I B, a îmbrățișat cu tot dragul ideea.

Delicioasele prăjituri au fost jurizate de maestrul bucătar Sana Marian-Ioan și asistenta sa, Doczi Brigitta (finuții Gelinei).
Admirând produsele și pe acești copii fantastici, care au trăit la maximum primul lor târg și concurs de prăjituri, puteți lesne deduce, stările sufletești încurcate în care s-au aflat, de la bucuria, explozia de bucurie pe care au avut-o auzindu-i pe cei doi jurați, pe cei doi copii simpatici ca și ei, care i-au lăudat pentru ceea ce au făcut acasă, alături de mămica și bunica, de tăticul și bunicul, după caz, punând mult suflet; încântarea s-a amplificat la sosirea în sală a cumpărătorilor din alte clase, dar și a propriilor lor colegi. Ei înșiși au putut să cumpere de la colegi prăjiturile, după pofta inimii, care le-au tras cu ochiul: Prăjitură cu mere, Albinița, Chec, Brioșe, Rafaello, Prăjitură Oreo, Prăjitură Fanta, Popsicles, Doboș, Prăjitură cu banane, Snickers, Brownies, Salam de biscuiți, Cornulețe, Deliciu, Tartă cu fructe, Coșulețe cu nucă...
Premii fel de fel
Iar cel de-al treilea motiv de a ajunge în al nouălea cer a fost momentul premierii.
S-au acordat următoarele 11 premii (consfințite prin diplome):
1.Diplomă pentru Cea mai delicioasă prăjitură;
2.Diplomă pentru Cea mai nemțească prăjitură;
3.Diplomă pentru Cea mai tradițională prăjitură;
4.Diplomă pentru Cea mai rafinată prăjitură;
5.Diplomă pentru Cea mai fină prăjitură;
6.Diplomă pentru Cea mai pufoasă prăjitură;
7.Diplomă pentru Cea mai dulce prăjitură;
8.Diplomă pentru Cea mai siropoasă prăjitură;
9.Diplomă pentru Cea mai spectaculoasă prăjitură;
10.Diplomă pentru Cea mai colorată prăjitură;
11.Diplomă pentru Cea mai originală prăjitură.
Chiar dacă nu toate cuvintele și apelativele suportă titulatura de Cea mai... (literar vorbind), produsele în sine au fost Cele mai... de-ți lăsa gura apă și îți venea să le mănânci din priviri...
Am văzut copii fericiți!
Anca și Gelina ne-au comunicat, la final de concurs și de târg, că toți elevii au fost premiați și că s-au vândut absolut toate prăjiturile. Deci, o reușită totală!
Felicitări, dragi copii, stimați părinți și bunici, munca și investiția dumneavoastră dulce i-au făcut vineri (8 noiembrie 2019, în zi de sfântă sărbătoare la români - Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil) pe mulți copii fericiți.
Felicitări, Gelina și Anca, prințesele Carnavalului și ale Târgului de prăjituri! Numai FB-uri pentru toți și pentru toate!
Moise-Ovidiu Dan
Vedeți mai multe poze (68 de poze) în Galeria foto: Clasele I și a II-a B au organizat Carnavalul prăjiturilor.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 6 aprilie 2020