Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Zilele școlii la „Tr. Vuia”

La aniversară

Zilele școlii la „Tr. Vuia”

Marți, 19 decembrie, în cea de-a doua zi a manifestărilor, au fost programate întâlniri de suflet cu foști profesori și elevi ai școlii, precum și spectacolul festiv, la cea de-a 40-a aniversare a liceului.

Domnilor profesori cu dragoste

Conducerea colegiului i-a primit cu flori și calde îmbrățișări pe foștii profesori ai liceului.
Au venit cu mult drag la întâlnirea de suflet cu actualii directori și profesori ai colegiului: prof. Bartoș Elekes Ildiko, prof. univ. dr. Florian Bențe, Doina Dragoș (fost dir. adj.), Augustin Vasile Pop (fost dir.), Ioan Pop, Alina Pop, Margareta Pop (fost dir.), Lucia Ciuclea și mulți alții.
Actualul director al Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, prof. Dorel Șaitoș, le-a vorbit despre proiectele și programele naționale și internaționale (cu Suedia, Ungaria, Germania și Italia) la care participă elevii și dascălii colegiului, despre dezvoltarea bazei materiale, invitându-i să viziteze moderna sală de sport, cabinetele și laboratoarele. Minute în șir au depănat apoi cu toții amintiri, la o cupă de șampanie. Vizitând școala, în sala profesorală, au avut plăcuta surpriză de a da ochi cu managerii generali ai firmelor de exercițiu din școală, care le-au prezentat cataloagele și pliantele firmelor pe care le conduc.
 
Spectacolul festiv

Întâlnirile de suflet au continuat la alte dimensiuni după-amiază, în sala Filarmonicii de Stat. S-au perindat prin fața microfonului foști elevi ai liceului, actualmente oameni politici și administratori de firme…Cu toții s-au declarat mândri de școala pe care au absolvit-o.
Momentul aniversar a fost urmat de un spectacol festiv, la realizarea căruia și-au dat concursul soliști și formații cultural-artistice: grupul coral al liceului, condus de prof. Florina Bora, trupa de teatru (Samuel Trif-Toma, Ionuț Cheregi, Florin Furic, Denisa Cotuna, Valentina Bochiș și Petre Istvan), cu „Un pedagog de școală nouă”, cei mai tari elevi din școală au prezentat „noile propuneri” de uniforme școlare (pentru perioada 2007-2066), trupa de dans a colegiului (îndrumată de Ruxandra Salamon, din XII C), o altă trupă de teatru (Cristina Bistran, Andreea Marc, Ioana Criste, Ioana Ințe, Mirela Ambro, Mădălina Oros, Gabriel Bistran și Liviu Fitero)… ”În jurul unui divorț”, o trupă de băieți din XII F și XI D (Cristian Caba, Daniel Andrei, Bogdan Jigoreanu, Ionuț Forea, Szolti Ducz și Cosmin Bulzan), într-un dans al lebedelor grațioase, binecunoscuta trupă „Bizar” (instruită de Darius Domocoș), în care evoluează și eleve de la „Traian Vuia”, Andrada Popa (din X G), cu gimnastică ritmică, dansuri populare, cu formația din care face parte și Dan Lontiș (din XII F)…
La punerea în undă a frumosului spectacol au contribuit, de asemenea, prezentatorii Ofelia Căbuța și Ioan Herdean,  profesorii Corina Budurean, Gabriela Goina, Mihaela Cheregi, Ramona Urdea, Luminița Ciugudean, și Voichița Darna, precum și regizorul Emil Sauciuc (de la Teatrul de Stat). (Ofelia & Ovidiu)  

Trimite email

sâmbătă, 14 decembrie 2019