Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Universitatea Spiru Haret oferă cinci taxe anuale de școlarizare prietenilor săi de pe Facebook

O ofertă tentantă

Universitatea Spiru Haret oferă cinci taxe anuale de școlarizare prietenilor săi de pe Facebook

București, vineri, 13 august 2010. Prietenii Universității Spiru Haret pe Facebook (viitorii sau actualii studenți) au șansa să câștige una din cele cinci taxe anuale de școlarizare oferite de universitate în cadrul unui concurs organizat în această lună.

Înscrierile în anul universitar 2010-2011 sunt în plină desfășurare, așa că Universitatea Spiru Haret le-a pregătit o surpriză viitorilor sau actualilor studenți.
Regulile sunt foarte simple!
Caută “Spiru Haret Universitate” pe Facebook și adaugă Universitatea în lista ta de prieteni până la 22 august 2010.  Urmărește postările Universității Spiru Haret pentru a afla noutăți despre concurs și, bineînțeles, pentru a ști dacă ești fericitul câștigător al uneia dintre cele cinci taxe anuale de școlarizare.
“Facebook este o platformă socială în care tinerii sunt foarte activi, și ne-am dorit să fim cât mai aproape de studenții sau de viitorii noștri studenți și în mediul online, nu doar în activitatea de zi cu zi din cadrul Universității Spiru Haret. Prin acest concurs dorim să venim în întâmpinarea celor care sunt sau vor să devină haretiști, comunicarea foarte activă în mediul online făcând parte din strategia noastră viitoare”, a declarat Aurelian A. Bondrea, rectorul Universității Spiru Haret.
La concurs se pot înscrie toți cei care doresc să studieze în una dintre cele 25 de facultăți ale Universității Spiru Haret, prezente în șapte orașe din țară: București, Blaj, Brașov, Câmpulung-Muscel, Constanța, Craiova și Râmnicu-Vâlcea. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 26 august 2010 pe pagina de Facebook a Universității și prin intermediul unui comunicat de presă. 
Înscrieri în anul universitar 2010-2011 la Universitatea Spiru Haret
Toți cei care doresc să se înscrie în anul universitar 2010-2011 la Universitatea Spiru Haret sunt  așteptați, în perioada 20 august – 30 septembrie 2010, la sediile din București, Blaj, Brașov, Câmpulung-Muscel, Constanța, Craiova, Râmnicu-Vâlcea, precum și la centrele tehnologice de e-learning.
Taxa de înscriere este de 60 de lei, atât pentru studiile de licență, cât și pentru masterat.
Taxele de școlarizare  sunt modice, începând de la 1,380 lei - pentru studiile de licență, și 600 de lei/semestru pentru programele de masterat. Pentru a veni în sprijinul studenților și masteranzilor, taxele de școlarizare pot fi achitate în trei rate.
Despre Universitatea Spiru Haret
Înființată în anul 1991, Universitatea Spiru Haret, cea mai mare instituție privată de învățământ superior din România, oferă în fiecare an studenților săi oportunitatea formării academice prin studii de licență și masterat, precum și resurse academice și extra-academice la un nivel european.
Pentru mai multe informații despre Universitatea Spiru Haret vă rugăm contactați:
Lowe Public Relations – Silvia Panțuru
e-mail: silvia.panturu@loweworldwide.com, 0726.684.757 (Silvia P.)

Trimite email

luni, 3 august 2020